Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Widex Super 220 2 adet satılıktır ilaveten Call Dex hediyedir

gazibey

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2016 yılında almış olduğum widex marka süper 220 model işitme cihazlarımı(2 adet) model değişikliğinden dolayı cihaz başına 1500 tl fiyatla satıyorum. (ileri-çok ileri derecede işitme kayıpları için) 2 cihaz+ kulak içi hoparlör+call dex hediye(call-dex i 850 tl ye almıştım) toplamda 3000 tl . Cihazlar temiz kullanılmış ve sağlam durumdadır.Kutusunda teslim edilecek olup bir adet call-dex telefon aparatı hediye edilecektir. (CALL-DEX, telefonlarınızdan işitme cihazınıza direkt olarak ses aktarımı sağlayan ultra kompakt bir cihazdır.)

Ciddi alıcılar için
İletişim mail adresi : musakocbey@hotmail.com

Son düzenleme:
Widex marka süper 220 model işitme cihazlarımı(2 adet) model değişikliğinden dolayı cihaz başına 1000 tl fiyatla satıyorum. (ileri-çok ileri derecede işitme kayıpları için) 2 cihaz+ kulak içi hoparlör+call dex hediye(call-dex i 850 tl ye almıştım) toplamda 2000 tl . Cihazlar temiz kullanılmış ve sağlam durumdadır.Kutusunda teslim edilecek olup bir adet call-dex telefon aparatı hediye edilecektir. (CALL-DEX, telefonlarınızdan işitme cihazınıza direkt olarak ses aktarımı sağlayan ultra kompakt bir cihazdır.)

Ciddi alıcılar için
İletişim mail adresi : musakocbey@hotmail.com

Üst Alt