Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wıdex super 220 , 440 işitme cihazları arasında fiyat/fayda mukayesesi..?

bbilensoy

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Kolay gelsin. 2,5 -3 sene evvel Aktifduyu firmasından 2 adet Naida S9 aldım. Satış sonrası destek ve bilgi seviyeleri sıfır olduğu için ne doğru düzgün ayar yaptılar ne de ilgilendiler.
Derken keşke DUYSEL'den alsaydım dedim tanıştıktan sonra . cihaza güzel ayar yaptılar ama biraz daha gitmem lazımdı çocuk doğumu , işlerin yavaşlamas...vs derken gidemedim.
Şimdi bir kulağıma Widex Super 220 yada 440 düşünüyorum.
Fiyuatları ve ikisi arasında parasını hakedecek bir fark var mı...
Yardımcı olursanız sevinirim...

gercekten phonak duyselde ayarlaninca biseye benzedimi baadir. daha ne istiyosun iste kullan ikisinide.
widwxi begenirsen aman banada haber ver. madem cok ileri kaybim var diyosun. git dene bence bizler ne ise yaradigini biliyoruz sonucta yillarin tecrubesiyle.
sen telefon kullanabiliyosan 440 tan parayi kitma. bence ses yumusatma vardir pahali olaninda. tabi buda bizim sakat kuaklar icin iyi oluyor. parayi veren dudugu caliyor iste.kulaklarimiz bitmis, varsin pahali olsunda aman ise yarasin dimiama.

Widex 220 ve 440 fiyatları..?

Her odyocu bilmez ama en iyi sonuç her 2 kulağa farklı marka takılınca verir.
İnanın en iyi sonucu her 2 kulağımda farklı marka varken aldım.
Şu an 38 yaşındayım . 36 senedir işitme cihazı takıyorum.
Cep tipinden itibaren tüm modelleri kullandım diyebilirim.
2 kulağımda Phonak S 9 var. 3 senedir de hiç memnun değilim.
aktif duyu bu konuda çok başarısız. Odyo ayarlarını yapamıyorlar yetersizler çünkü..
Duysel'den Widex Super serisi denemeyi düşünüyorum. Fiyatları ne kadardır. liste fiyatı 4000 sanırım.
Ne kadara anlaşabiliriz tek kulaklık alacağım. Bir fikri olan veya tavsiye verebilecek olan var mı?_
İşitme kaybım 100-110 dB. Yani çok çok ileri.
Yardımlarınız için teşekkür ederim...

Benim işitme kaybım 100-110 db civarı olduğu için kulak içi kullanamıyorum. O yüzden kulak arkasına devam.
İşitme cihazı fiyatları dolar kuruna göre baya artmış.
Ben naida S9 a 3 sene önce çiftine 7600 tl verdim. Şimdi 10000'i geçmiş.
Eğer 2 cihaz kullanıyorsan diğer kulağına başka marka al inşallah farkeder.

Benim işitme kaybım 100-110 db civarı olduğu için kulak içi kullanamıyorum. O yüzden kulak arkasına devam.
İşitme cihazı fiyatları dolar kuruna göre baya artmış.
Ben naida S9 a 3 sene önce çiftine 7600 tl verdim. Şimdi 10000'i geçmiş.
Eğer 2 cihaz kullanıyorsan diğer kulağına başka marka al inşallah farkeder.

Merhaba,G
eçmiş olsun. İşitme kaybımımız hemen hemen aynı seviyede, ben sonradan 14 yaşında kaza sonucu.
Bende yıllardır çok araştırdım konuştum denedim vs, bir insanın işitme kaybı eşiği her iki kulakda da 70 db den yukarı ise işitme cihazı (bana göre işitme yükseltici) aletler ile duyması anlaması imkansız, tek çare koklear implant.
Şimdiye kadar binlerce lira para vermişsiniz ama aldığınız verim bana göre sıfır!
Bir an önce koklear implant sürecine başlayın, benimde ön yargılarım vardı, kullanıcılar ile konuştum, bu ameleiyatı yapan en iyi doktorlar ile konuştum, forumdan danıştım insanlara, çok şükür durumum ameliyata uygun.
Allah nasip ederse 19 Nisan da Ameliyat olacağım, Coclear kanso model işlemci tkılacak.
sizde araştırın.

Üst Alt