Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Widex Super 440 model işitme cihazı hakkında..?

erkamacar

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Selamun aleykum sayin forum uyeleri ve yoneticileri.

Bu konuyu mobilden actigim icon imla hatalari olacaktir. Kusura bakmayin.

Benim sag kulak hic duymuyor. Sol.%40 duyuyor. Yani cok ileri isitme seviyesindeyim. Sagd hic cihaz kullanamadim. Sebebi ise hic duymadigindan kulagimda gereksiz yere gurultu yapmasi. Sol kulagimda Naida 9 UP var. Gecen aylard bozuldu. 180TL ile yaptirdik. Simdide bazi seslerde cizirti yapiyor. Bizim odyocuda cift cihaz olarak Widex Super 440 oneriyor. 2 hafta kullandim. Kalibin sert olmasi.borunun uzun.olmasindan.tam.anlamiyla.kullanamadim. Bu.nedenle naida ile pek.fark.goremedim. Bunu.ses kalitesi.ve anlasilabilirlik.acisindan soyluyorum. Yoksa diger ozellikleriyle widex biraz daha ustun bir cihaz. Odyocumda verim alamamami kaliba ve boruya bagliyor. Cifti 8.500tl. Ve ben.zaten 2 hafta cift cihaz.denedim ve yine sag kulakta gereksiz yere gurultu.oluyor. Alismam gerekmis. Ne kadar dogru.bilmiyorum. Kullanan.varsa yada bu sevideye daha iyi cihaz onerisi verirseniz cok memnun olurum. Widexin ne fonksiyonlari var derseniz biraz arastirmayla neler oldugunu gorebilirsiniz. Benim icin widex suan.sadece fonksiyonlari daha fazla.oldugu icin cekici. Ama 8.500 de az degil. Oneri.tavsiyelerinizi bekliyorum.

Saygilar...

merhaba,öncelikle widew süper bir cihaz,her şekilde tavsiye ederim,bana göre nadiadan çok çok üstün,ama bana söylediginiz fiyatlar çok pahalı geldi.hiç bir markaya bu kadar para verilmez bence:)bayagı bir indirim yaptırmanız laızm,birde cihaza alışmak olayıda bence yanlış,baştan satmak için öyle söylüyorlar bence,çünkü ben yaşadım bunu.. hiangi marka alırsanız alın,deneme süresinde hangisi sizi mutlu ediyorsa onu tercih edin,sonradan bişey farketmiyo,tabi ben uzman oldugum için degil,bunu yaşadıgım için size böyle tavsiye ediyorum. inşallah güzel bir cihaz alırsınız,saygılar...

baban cok zengın galıba erkam
hıcbır ısıtme cıhazı helede ayarlarını yapıp beceren cok az uzman varken bu parayı haketmez
alısacaksın masalı burda hakana katılıyorum sen alısacaksın masalına kanana kadar atı alan uskudarı gecıyo gerıde veremessın sonra
cıft kulak dıye dayatmasında bakma 15 gunde bellı etmıs
ya sana uygun ayarı bılemedı yada senın o kulak artık ıse yaramıyo
15 gun ıcınde ıstedıgın kalıbı boruyu sana sunamayan bayıye ben olsam guven duymam

Estagfirullah Shukufe. Odyocumla 5 6 yildir ilgileniyoruz. Sorunlari orda cozmeye calistik. Tabi bende guvenmiyorum bu kadar yil gorusmemize ragmen. Kendisi verimsizligi kaliba ve boruya bagladigini soyluyor hep. Birde alip 1 yil sonra bana begenmediginizi soylerseniz geri alir paranizi iade ederim diyor. Ciftine bu fiyati veriyor. Tekli fiyatini bilmiyorum.

fuuuuuuyyyyyytttt adam bı sene kullancak cıhazı ondan sonacıgım beyımız begenmedı ıade edecek
o cıhazı baska g elen sagıra yenı cıhaz adına kakalıyıcaklar
ne guzel meslekmıs o
bu deneme suresı dıye satıs yapanların cıhazı alayı kullanılmıs cıhaz o zaman
benım tanıdıklarım arasında ısıtme kaybı sonradan olanlar aldıgı cıhazları hıc begenmıyor evde dolapta
buna gore bı akustıker bulmalı bı dukkan acmalı

Arkadaslar baska bir saticiya gittik. Once phonak q90 verelim dedi. Olmazsa widexe gecis yapariz dedi. Kalbimi aldi islerimden dolayi haftaya cihazi verecek. Daha once denemelik kullanmadim. Hakkind bilgi olan varsa paylasirlarsa cok mmnun olurum.:)

MerhabaSiz Konyadasınız sanırım.Benim memleket Konya istanbulda yaşıyorum.Geçen yaz Konyadayken 10 yıldan fazladır kullandığım widex cihazım bozuldu oradan sonic marka cihaz aldım genel olarak memnunum tavsiye ederim.Fiyatı da öyle uçuk değil

ibrahimm;

Merhaba. Evet Konyadayim. İsitmeniz ileri seviye mi? Hangi model Widex kullandiniz?

erkam bak bıde sıemenslerı dene begenırsen bana dua edersın

erkamacar;

75 desibel civarı kayıp var 99 yılında widex senso modelini almıştım kanaliçi cihaz.tabi 14 sene önce kayıp daha azdı.

shukufe;
Naida dan once Siemens Maxx 411 kullanmistim. Beni idare ediyordu ama bozulduydu. Hangi modeli oneriyorsunuz Siemens olarak?

bak kesın al demıyorum dene once
mıcon anlatılanılanına gore pek sahane bısey
ahhh gozun kor olsun paraaa
ama sen nasısa cok para vermeyı ogrenen bırısısın sagolsun babacıgın

Slm arkadaslar Yarin insallah widex 440 super deneyecegim piyasa fiyati nedir iki adet fiyati ve ssk ne kadar odeme yapiyor ki ?

DİLEKREM

selam dilekrem. bende oticon aril pro, phonak audi q90 ve widex dream 220-330- clear 330-220 cihazlarını araştırdım. kararsız kaldım. widex 440 denedinizmi. düşüncelerinize paylaşırmısınız. işitme kayıplarınız ne durumdadır?

Widex 440 nasıl kullandınız mı oğlum için alacagım lütfen yorum yazın

DİLEKREM

selam dilekrem. bende oticon aril pro, phonak audi q90 ve widex dream 220-330- clear 330-220 cihazlarını araştırdım. kararsız kaldım. widex 440 denedinizmi. düşüncelerinize paylaşırmısınız. işitme kayıplarınız ne durumdadır?

Tokerrafet

Widex 440 süperi 4 ay önce aldım ve kullanıyorum küçük oluşu ve çifter mikrofonu oluşu güzel pil 20 gün gidiyor kalıpta cihaza bağlı hortum yerine tel var değişir türden 23 tl birisi iki defa degistirdim ve ayrica kalıpta bulunan filitre tanesi 5 paketi 40 tl onu da 10 gun 15 güne degistirmem gerekiyor bakımı oldukça sıkıcı bi cihaz verimi küçük olmasina rağmen fena değil telefon tv buluetut baglantisi var 108 95 dB total isitme kaybım için iyi olduğunu düşünüyorum iki cihazın fiyatı 16 bin tl ve boyun dongusune ve tv aparatina 900 tl verdim cihaza 2 ayrı program yuklu iç ortam ve dış ortam olarak neclooop ve cihaza 5 ayrı program yuklenebiliyormus yarın onun icin ank da olacağım ayni cihazı kullanan varsa bana donus yapabilirimi ? Bir kaç sorum olacak 05557652126 sadece sms tesekkur ederim hayirli ramazanlar

hayirli olsun cihazin. fuuuuyyyyttt...ev, dairemi aldin ekrem:eek:biz sagirlar o parayi calisip kazansak :rolleyes:
ne diyelim:(dunya cok para kazanabilene:(

Arkadaşlar senelee sonra bu konuyu açtığımı gordum ve guncellemek istiyorum.

Widex i almak.isteyenlere dusuncelerimi.aktarayim.

Cihaz agir oldugu icin kafanizi egdiginizde hemen dusuyor. Bana denemelik verildiginde kalibi taş gibi sertti ve bu rahatsiz ediyordu. Verimliliğini bilemem ama estetik olarak en iğrenç cihaz. Çünkü sadece denemelik olarak kullanmistim. Şuan Naida Q90 RIC kullaniyorum asiri hafif ve cok iyi bir cihaz. Yanında ComPilot ve TVLinks aldım memnunum. Yalnız ComPilot u 3 5 kez garantiye gondermek zorunda kaldim hepsi de garanti dahilindeydi. Yani bende boyle oldu sizdede boyle mi olur.bilemem. Bana kalirsa Widex alacaginiza Naida.alin daha iyi. Tabi baska modeller varsa bilemem ben sadece Widex ile Naida arasinda kalanlar.icin diyorum.

Çok ileri derecede ise cihaz yerine koklear implant ameliyatı ol uygun san. İlla cihaz olacaksa bence oticon Sumo al çok iyi bir cihaz.

şeker çocuk 34

Selamlar. Koklear implanttan memnun musunuz yoksa son çare midir? Naida s 9 kullanıyorum ama ya ayarlar iyi değil ya da cihaz. Söylenenleri anlamakta güçlük çekiyorum.

As evet çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum 9 Sene oldu benim.

widex 220 süper bendede var..2 sene oldu ama 1 hafta ancak kullanabildim.2600 tl boşa gitti yani,cihaz bir köşede yatıyor güzel bir şekilde:D ama ben widex sin hala kaliteli bir cihaz olduguna inanıyorum.ama cihazın kaliteli olması fazla bişey ifade etmiyor.önemli olan ona ayar yapabilecek uzman odyolog bulmak mesele,dogru dürüst ayar yapabilecek kaliteli odyolog olsa bütün cihazlar güzeldir aslında.kaç kez ayara gittiysemde bir türlü adam gibi ayar yaptıramadım.eee 20 yaşında kızı koymuşlar uzman diye.oda bu kadar anlıyor işte,sonuç olarak hangi cihazı alırsanız alın.mutlaka kaliteli odyolog varmı onu araştırın.yoksa benim gibi paraanızı sokaga atarsınız:)

fulya83 en güzel ayarı cihazı aldıgın yerde yaptırabilirsin.odyocunun orta yaş olması önemli degil ama bilgisi ve kalitesi önemli.işte mesele de bu yani cihazın sesini açıp yükseltmek odyoculuk degil.genelde işini bilmeyen insanlar bu şekilde yapıyor.cihaz ayarını başka odyocuyada yaptırabilirsin ama konusunda uzman olması lazımki cihazdan verim alabilesin.yoksa degişen bişey olmaz. sadeece ücret ödersin:D

hakancan06
Wideks süper 220 bildiğim kadarı ile çok iyi bir cihaz..
Boşa yatıyorsa satmayı düşünür müsünüz? Yada başka bir cihaz ile takas falan...

Fulya83
İstanbul'da olsanız size şiddetle DUYSEL firmasını öneririm. Tümodyocularıgerçektenbilgili...
Ben cihazı Aktif Duyu'dan aldım. Son derece kaitesiz elemanları var . Çok ama çok pişmanım keşke DUYSEL'den alsaydım dedim.
Cihaz bozuldu tamire DUYSEL'e verdim. Tamir olduktan sonra ayar yapacaklar...
Çok tanıdığımı gönderdim hepsi de memnun...
Ankara için bir fikrim yok. Ama gelirseniz kesinlikle pişman olmazsınız.

Bu marka gercekten ıyımı.bnde almak ıstyorum ızmırden seda.gercı kulak içi istiyrum

Aynen testi yaptırım odyocunun önerdiği cihazı almak en güzeli. Mühim olan faydalı olması marka sorun değil.

Üst Alt