Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wijit Lever-Drive tekerlekli sandalye bilen var mı?

Bu aralar bende yeni bir sandalye almayı düşünüyorum.Kafama yatan ve bütçeme uyan bir sandalye bulamadım.
Benimde parmaklarda sıkıntı var,bu sandalye tam bana göreymiş :D
Türkiye de satan bir firma var mı bilmiyorum ama fiyatı 5-6 bin TL den aşağı olmayacağı kesin.

oo bu pahallı bı sandalye yanılmıyosam 6000 dolar flndı. all-terrian chair türüne gırıyo bu kolların itme olayını ayarlıyıp kötü zeminde yüksek torkla temız zmndede düşük kuvvetle gidenbiliyodun galiba ama pek tutmadı fiyatından dolayı

katrancalı Hem akülü hemde manuel sandalyem var,otomobille bir yere falan giderken akülüyü taşıması zor oluyor.Bundan dolayı manuelde kullanıyorum.Benim seviye c6, parmaklarım çok da kötü değil.İyi kötü kendim itebiliyorum sandalyeyi.Fakat her yer bize uygun olmadığı için ufak bir rampada yada engebede zorlanıyorum tabiki.
Arkadaşın gösterdiği ürünü görünce hoşuma gitmişti.Fiyatının pahalı olacağını da tahmin etmiştim.Ben 5-6 bin Tl demiştim ama CLOUD arkadaşın dediğine göre 6 bin dolarmış.Benim tahminimden 3 kat fazlaymış. :D :D Bunun fiyatı beni çoook aşar. :)

Üst Alt