Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Win7'de ses CD'si nasıl yazılır?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
Araç cd çaları için mp3 cd si yapmak istiyorrum boş cd yi taktım ve mp3 leri içine attım mause sağ tıkladım diske yaz var tıkladım ve şu seçenekler var [Ses cd si hazırla standart ses cd si çalan aygıtlar için] birde bu seçenek var [ veri cd si hazırla bilgisayar ve bazı cd çalarlar için] şimdi hangi seçeneği seççmeliyim

araçta çalmak istiyosan track yapman lazım.. veri cd si hazırlamayacaksın

bende nero 8 var onda nasıl oluyor

Müzik Kutusu Ses Cd Si / var nero da galiba ordan yapılıyor

evet ordan yapılıyor aziz..

mac72 yaptım olmadı araç sahibi dediki track mp3 olarak yazdırmalısın nette bunu buldum herhalde böyledir track mp3 yapımı
[SIZE=5]Nero ile track cd yapımı;

[/SIZE]
Arkadaşlar oto'nuzda mp3 çalar var fakat çok sık atlamamı yapıyor,arabanız en ufak bir sarsıntıya uğradığı zaman bunaltıcı derecede atlama yapıyorsa,birde track cd room yapın ve mp3 çalarınızda rahatlıkla dinleyin.hemde atlama yapmadan.yöntemi bizzat kullanmaktayım çokta yararını gördüm.

Birde eski model müzik setinizde ki cd çalarınızı emekliye ayırmanıza gerek yok,ki bir çok arkadaşımız track cd yakmayı bilmiyor.anlatımı takip edip sizde NERO ile track cd yazabilirsiniz,kolay bi şekilde;
wol_error.gif
Bu Resim Küçültülmüşdür Gerçek Boyunu Görmek İçin Tıklayın.Gerçek Boyut 582x411 ve 178KB.
nn1pw2.png

,
wol_error.gif
Bu Resim Küçültülmüşdür Gerçek Boyunu Görmek İçin Tıklayın.Gerçek Boyut 652x502 ve 63KB.
n2oj4.png

n003mk3.png

n004lx6.png

wol_error.gif
Bu Resim Küçültülmüşdür Gerçek Boyunu Görmek İçin Tıklayın.Gerçek Boyut 649x496 ve 83KB.
n005cx2.png
arkadaşlar parçaları seçip eklerken bir yandanda seviye çubuğuna bakın,seviye sarı çizgiye gelene dek parça atabilirsiniz.burası çok önemlidir.

wol_error.gif
Bu Resim Küçültülmüşdür Gerçek Boyunu Görmek İçin Tıklayın.Gerçek Boyut 655x376 ve 22KB.
hhhhh005.gif

Yazdır seçeneği ile track formatlı 90 dk'lık cd room yazılmaya başlıyor..

track cd yap dediğim zaten track mp3 tü ki aziz.. neyse anlatımın için teşekkürler bilmeyen ve öğrenmek isteyen arkadaşlar için güzel bi anlatım olmuş..

Üst Alt