Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Windows 8 kullanan var mı ?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar aranızda windows 8 kullanan varmı tecrübelerinizi paylaşırsanız iyi olur

Açılışı nın çok hızlandığından ve kaynak tüketiminin çok azaldığından bahsedilmekte ayrıca önceki windowslardan çok farklıymış.. ben alışamam sanırım başlangıc ekran görüntüsünüde almış eleman alışılası da durmuyo..

7bxu4.png

windowsun sitesinden indirdim daha kurmadım biraz yorum geldikten sonra kuracağım

bugün kurdum tek kelimeyle süper en güzel yanı format attıktan sonra hiç bir driveri veya proğramı kurmuyorsun herşey kendiliğinden kurulu hiç bir programa gerek yok

ya başlat menüsü olmayınca sarmazki :) XP nin gözünü seviyim..eski toprak iyiydi :)

Windows 8 çok hızlı hangi proğram yüklesen yükle masaüstü kısayol yok yani bi nevi başlangıç menüsü ikinci masaüstü oluyor bence tam sürümü süper olacak

başlat menüsü çok kolay sağ alt köşede tıklayınca zaten tüm ayarlar çıkıyor GÜÇ BİLGİSAYARI KAPAT UYKU MODU YENİDEN BAŞLAT

Üst Alt