Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Windows hata veriyor..?

eser37

Üye
Konular
63
Reaksiyonlar
1
[SIZE=1]arkadaslar bilgisayarıma serviste format attırdım.cok ıyıydi az önce pc yı actığımda[SIZE=2] ekrana mavi ektan cıktı windows hata verıyor bu neden acaba[SIZE=1][SIZE=1]
Sorun imzas
[/SIZE]
[/SIZE][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1]ı:
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=1]Sorunlu Olay Ad[/SIZE][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1]ı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=1][SIZE=1]Sorun hakk[/SIZE][/SIZE][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1]ında ek bilgiler:
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=1]BCCode: 50
BCP1: FFFFFFF8
BCP2: 00000001
BCP3: 82A22670
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Yeni kurmuş olduğunuz bir proğramdan dolayı bu hatayı alıyor olabilirsiniz.. Başlat/Proğramlar/Donatılar/Sistem Araçları/ Sistem Geri yükleme yolunu izleyerek pc nizi daha önceki bir güne tekrar yükleyebilirsiniz..

ben daha önceleri sistem i geri yüklemiştim pc cökmüştü :))

:D zaten aldığınız bi hata var çökerse de bahane olur format için..:D

Sen geri yükle hocam bişey olmaz korkma..:)

Sanırım senin mavi ekran şimdi tamamen simsiyah oldu..:)

Üst Alt