Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Windows XP 2010 kullanan var mı

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
bir arkadaşım bunu bana önerdi sizce nasıl benim şu anda kulandığım sistem XP PRO SP3 BUNU KURSAM OLURMU

xp-2010-008.jpg

xp-2010-001.jpg

xp-2010-0021.jpg

xp-2010-003.jpg

xp-2010-004.jpg

xp-2010-005.jpg

xp-2010-006.jpg

xp-2010-007.jpg

dosyayi-indir.png

Pc 'nin özelliklerini yazsaydın daha iyi olurdu. bence sistemin kaldırırsa windows 7 kur dehşet bişey ..;)

xp 2010 dıye bırsey yokki bu sadece kişisel olarak modifiye edilmiş bir xp pro bunun ıcın extra bır makınaya gerek yok yenılık ıstıyorsan wındows 7 ama makınan core2duo ıse 64 bit kur ve hızı gor

Ha bu arada benden nacızhane bır onerı bu tur modıfıyelı cd yı hazırlıyorlar emek harcıyorlar bır dusunun neden ucretsız dagıtıyorlar karsılıgı ne?
bana gore kımse emegını bu kadar basıt dagıtmaz ıcıne ya keylogger gomer ya trojan senden ona gecer ondan buna adamın ıstedıgı bır gozdur sen verırsın bır ton goz bu yuzden orgınal xp den vazgecmeyın ha dıyorsunuz tabı antıvırus yokmu evet var adam onuda kurulu halde verıyor dımı :) ewet o antıvırusun ayarlarında yokmu bu programı gormezden gel sıkkı :) onu yapmayı beceremıyor tabı dımı ?

doğan görümlü şahin bu. windows xp 2010 diye resmi bi sürüm yok. ki zaten microsoft yakında xp lere verdiği desteğide bitiricek. yani hiç uğraşmayın ordaki 2010u görüpte. illegal versionlar bunlar. windowsun bazı özelliklerini ve bazı araçlarını kaldırıp grafiklerini değiştiriyolar. düzgün çalışmaz sürekli hata çıkarabilir bu tarz windowslar. tavsiye etmem.

zaten bende kurmadım çok sağolun arkadaşlar bilgileriniz için 480 mb ram lı bir pc vista veya windows7 yi kaldırırmı acaba

Üst Alt