Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Windows xp kullanıcıları dikkat

SoN_sAvAşÇı

Aktif Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Windows XP SP2 desteği de sona erecek, Microsoft, kullanıcıları Windows XP SP3'e, Vista'ya ya da Windows 7'ye geçmeye teşvik ediyor. Windows XP SP3'ün teknik desteği 2014'e kadar devam edecek.
Microsoft yaptığı açıklamada 13 Temmuz 2010 tarihinde Windows XP SP2 ve Windows 2000 sunucu ve istemci desteğinin sona ereceğini açıkladı. Microsoft ücretsiz online yükseltme rehberi sunuyor.
Windows XP ve Windows 2000'den Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008 veya Windows Server 2008 R2'ye geçişte bu online rehberlerden yararlanmak mümkün.
Windows XP işletim sistemi piyasasının yüzde 69'undan fazlasını elinde tutuyor. Windows Vista yüzde 18.55 ve Windows 7 yüzde 5 piyasa payına sahip. Windows 7'nin payı artıyor.
Windows Vista'ya geçişi düşünenler de bu işletim sisteminin teknik desteğinin 2012'de sona ereceğini göz önüne almalılar. Microsoft destek süresini uzatacağına dair bir açıklama yapmadı.

İlerleyen teknolojimizde elbette Windows 7yi geçeceğiz ki ben geçtim. herkes yenı makıne almaya teşvik olcak. her makıne ziraa windows 7 vista kaldırmıyor ki vista kaldırsada hantal.. windows 7 gayet başarılı bir işletim sistemi su ana kadar çalıştırmış olduğum uygulmalarda bir sıkıntı çekmedim.

bende windosw 7 aldım ama kurmadım henüz vista yüklü aldıgım yerle konuştım adam öyle diyor yalan mı dogrumu diyor artık vistadan tam performansa kullanabilmen için diyor 4 gb ram olması diyor tabi microsof herkesi yüksek model ve yüksek performanlara itiyor mecburen

windows 7 yi sanal bilgisayarakurup denedim bayaa hoşbence kullanılabilir ... 4 Gb lık 64bit işletimsistemlerinde geçerli ,bir ev kullanıcısı için 32 bit lik windows 7 ler 2 Gb 'la işinizi rahatlıkla görebilir..Yani fazla kasmaya gerek yok arkadaşlar..

xp ye devam vista kurdum pc ağırlaştı deli etti beni kaldırdım tekrar xp ye geçtim

aslında hepsine bakarak xp çok güzel çünki oturmuş bir sürüm xp eksik birşey yok aslında

Üst Alt