Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wollex 123 marka akülü sandalyemin motorundan ses geliyor..?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar benım wollex 123 marka aracım var gecen sene almıştım bır ay oncesıne kadar bıseyı yoktu ama daha yenı sol arka motordan mı dınamodan mı nedır anlamadıgım bır ses gelıyor sankı bısey bı yere sürtüyor arabayı boşa alıp arkadan biri yittiğinde daha çok geliyor sebebi ne olabilir sizce?

kömür tozu bu sese sebeb olan.çaresi ise temizletin içini iyice.sanirim kömürlerde aşinmiştir onlarıda degiştirin düzelir.

ben 2 kez kullandım aynı sorun bendede oldu arka sol teker yalpalıyor.araç yeni.bide az bişe hızlı gitsem ön tekerler yalpalıyor.durup geri gitmem gerekiyor.zaten çin malı araç yani olacağı bu bana dernekten verdiler hiç de memnun değilim.ve de çin mallarından ve satanlardan gıcık kapıyorum artık düz asfalt ta gitmiyor araba....

volki sende mi wollex 123 kullandın,evet benimkide yalpalıyor ama onceden yapmazdı bu ses cıktıktan sonra oldu arabanın garantısı devam edıyor ankarada servısı yok ızmıre gıtmesı gerekıyor acaba ankarada garantı kapsamında yaptırabılecegımız bı yer varmıdır?

benim araç yeni geldi zaten ilk bindim dümdüz asfaltta bile gitmiyor araba yani at çöpe gitsin o kadar sinir etti beni sonra 2-3 km kullandım bu kez arka sol teker yalpalamaya ses yapmaya başladı.daha servisi aramadım zaten arasam ne olacak çin malı değil mi benzin döküp yakmak lazım ki kurtulasın.Wollex Masaj Koltuu ve Wollex Masaj Koltuu fiyatlar bu siteden yetkili servisi bulabilirsin....

teşekkür ederim ilgin için ama wollex 123 marka arac çin malı deil diye biliyorum ben gayette memmunum şu ses olayı dışında....

tekerleklerin bilyelerinden olabilir motordan gelen seste civatalari kontrol et

wollex markası izmir olarak bilinir ama çin malıdır. bende de wollwx a111 markası vardı 5 ay zor bindim şimdi hurdalıkta yatıyo :D en kıral sandalye özellikli manuel sandalye biraz yorucu ama olsun nostaji oluyo :p:)

birazda ıyı bakmaktan kaynaklanıyo galıba ben ıkı haftada bır sarj edıyorum ve hareket etsın durmasın dıye sureklı bınıyorum...

pekı ankarada yaptırabılecegım bı yer varmı onerebılecegınız yada kendım de yapabılırmıyım?

kömür değişimini veya temizlemeyi birde bi sorum daha olacak arabamın aküsünü çıkarıp eve getirsem evde sarj edebilirmiyim?

elektrikten biraz anliyorsan yapabilirsin evde sarj cihazin varsa doldurabilirsin ama uzatma kabloda yapabilirsin sarj icin

uzatma kablom varda apartmanda oturduduğumuz için araba binanın sığınağında kalıyor yukarı çıkaramıyoruz malüm kış aylarında hiç binilmeyecek bende ıkı haftada bır sarj ediyorum zor oluyor sizin dediğiniz şarj cihazı nasıl bişey anlamadım....

soner;

sana tavsiyem bir uzmana değiştirt kömürleri.. farklı bir kömür takarsan motorun deviri (hız) değişebilir uyumsuzluk olur.. şarj cihazının soketi akü kutusunun üzerindeki soket ile aynı ise akülerinizi çıkartıp herhangi bir yerde şarj edebilirsiniz ama soketler farklı ise bu imkansız.. genelde şarj işlemi joistik ten gerçekleşir soketi ufaktır

evet benimkide öyle joistikten oluyo ama özellikle kış aylarında her defasında sıkıntı oluyor bende aküleri eve getirip sarj etmek istiyorum bunun için sizlerden yardım istedim......

bunun tek çaresi akülerin kutusuna (muhafaza) varsa tabiki.. şarj cihazının soketine uygun bir soket yaptırıp akülere bağlantı yaptırman tabir yerinde ise erkek dişi tarzında ozaman olur

koskoca ankara'da wollex'in servisi yok bravo valla izmir'e göndermemiz gerektiğini söylediler burdaki bayisi bu iş bize pahalıya patlar....

Üst Alt