Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wollex aküllü aracım sürekli bozuluyor! Tüketici mahkemesine başvuru..?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
merhaba aküllü aracım tamire gittikten 1 ay sonra gene bozuluyor her seferinde 2 hafta 21 gün beklemem gerekiyor 5 kere gitti ama gene aynısı oldu kartal adliyesinden tüketici haklarına gitmeme gerekiyor galiba ürün 6 bin tl paramı geri almak istiyorum dilekçe vermem gerekiyormuş sanırım neler yapmama lazım yardımcı olur musunuz ?

garanti belgesi ve urun faturasini, servis fislerini vs sakliyorsundur umarim. konuyu cok bilmiyorum ama ayipli mal grubuna giriyor bu kosullarda aldigin urun. dedigin gibi tüketici hakem heyetine gideceksin. urun bedeli yuksek oldugu icin muhtemelen dava gorulecektir karsi taraf odemeyi reddederse

belki 30 kere servise gittik ufak tefek sorunlar için fiş kesmediler ama elimde büyük sorunlar için 4 5tane fatura var fiş yani evet wollwz w168 enjoy evet

dilekçe yazmama gerekiyormuş nasıl yazarım ?

google'a "tüketici hakları dilekçe örnekleri" yaz, word ya da metin belgesi formatında onlarca hazır dilekçe örneği çıkıyor karşına...

sen sadece kendi ürününle ilgili bilgileri ve şikayetini gireceksin uygun yerlere, sonra da bir printerden çıktısını alırsın...

Tuketici haklari 165 tl aldi

Merhaba 1 sene once wollex akullu araba aldim ve 15 kere tamire goturdum 7 kez de izmir fabrikaya gitti araci ayipli mal diye adliyeye tuketici haklarina verdim para nin faiziyle beraber talep ettim 7 tane servis fisini verdim 165 tl aldilar benden fazla degil mi ve sizce sonuc ne olur ve arabanin fiyati 5900 tl

Belki daha sonrasında o parayı iade edebilirler?

tüketici hakları hakem heyeti

Merhaba 1 sene once wollex akullu araba aldim ve 15 kere tamire goturdum 7 kez de izmir fabrikaya gitti araci ayipli mal diye adliyeye tuketici haklarina verdim para nin faiziyle beraber talep ettim 7 tane servis fisini verdim 165 tl aldilar benden fazla degil mi ve sizce sonuc ne olur ve arabanin fiyati 5900 tl

Garanti süresi içerisinde en az üç kere tamire götürülen ürün müşteri istemesi halinde yenisiyle değiştirilmek ya da ücreti geri ödenmek durumundadır.

04/07/2017 11:25 Duruşma Günü Verildi diyor duruşmaya mı çıkıcam çıkarsam neler beni bekliyor ve çok geç adaletin bu kadar geç işleyişide gerçekten şaşırtıcı

Mahkemeyemi cagrildin?
Karsi taraf vollexciler cagrildimi?
Gozun aydin tazminat bile kazanabilin deliller varsa
Hakim ne sorarsa cevabla.
Ve arabam olmadigi icin biyere gideemedim cok bekledim de ve agla.
MAhkeme isi hep gec olur.
Senin isinde gec olmasi avantajli oldu sana iste.

daha dosyayı vereli 1 hafta oldu işte e devletten baktıım zaman 5 ay sonra mahkeme diyor arabayı 25 kere filan tamire götürdüm ama o fişleri hiç aklamadım elimde olan 7 tane onlarıda verdim cok güzelde durumu anlattım durumu öğrenini atim size şimdi

Şikayetin Açıklaması :
AKÜLLÜ TEKERLEKLİ SANDALYEMİ ALDIĞIMDAN BÜ GÜNE KADAR COK SIK ARIZA ÇIKARDIĞI İÇİN SERVİSE YOLLUYORUM. HER DEFASINDA 21 GÜN VEYA 15 GÜN BEKLETİLİYORUM BAŞKA SANDALYEM OLMADIĞI İÇİN EVDE MAĞDUR KALIYORUM. SANDALYE Mİ ALDIĞIM ZAMANDAN 3 AY SONRA OTURDUĞUM KOLTUĞUN DİKİŞLERİ PATLADI DEMİRLERİ ÇIKTI VE ARABANIN MOTORLARI ÇOK SIK BOZULMAYA BAŞLADI SERVİSİN TAMİR SÜRECİNDEN BİR HAFTA SONRA AYNI SORUNU VEYA FARKLI BİR SORUNLA KARILAŞTIM. SERVİSİ ARADIĞIM DA TEKRAR YOLLAMAM SÖYLENİYOR 21 GÜN DAHA BEKLETİLİYORUM. BÜ SÜREÇ SIK SIK TEKRARLANIYOR EVDEN DIŞARI ÇIKAMIYORUM ÇOK ZOR DURUMDAYIM.

E devletten ogrendiysen durusmaya 1 ay mahkemedden cagri kagidi gelir.iyi yazmisdin bide hakime sozlu konus agla.
O zaman karsi taraf cezalandirilir.

aynen 1 ay sonra kağıd gelcekmiş de reiz ben ağlayamam öyle olamiyorum saçlar boyalı fln tipe göre yargılamaz heralde hakkım neyse onu versin bana ben olanları anlatırım adam gibi bakalım hayırlısı olur inşallah

Dava dosyam geldi ne demek istiyorlar ?

Merhaba wollex akullu arabami tuketici haklarina verdim ayipli mal die 1 yilda 25 den fazla bozuldu elimde 7 servis kagidi ile gittim basvurdum simdi eve gelen kagit şu ne demek istiyor ?

Üst Alt