Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wollex tekerlekli sandalyem ikinci kez arızalanıyor!
wollex akülü arabam bozuldu şuan bozuk arabanın üstünden yazıyorum firma ya yazıklar olsun böyle bi rezillik yok övdüler övdüler aldım 8 ayda 1 kere gitti şimdi bi daha gidiyor ve 1 ay geri gelmiyor yani 7 ay kullandım ben şanslıyım eski emektarı (alman malı :days) kenarda tuttuğum için ona binicem diğer araba 5.500 e almıştım verirken içime oturmuştu 2004-2013 9 sene oldu alalı hayla calışır durumda aküyü 4 sene önce yeniledim 2 3 km gidiyor şuan onun haricinde joistik 2 kere arızaa yaptı 200+450=650tl masrat yaptı ama 9 senedir tıkır tıkır çalışıyor
BU SORUNU PERPADAKİ arkadaşlar şimdi benden almıycaklar servis için ben götürücem 40tlgidiş 40tl geliş vericem sorun çekicem 5 ay sonra geri bozulcak yok öle bi dünya bu ayıp firmanın ve engelliler.biz e rezilliklerini ve müşteri kayıplarını düşününce seviniyorum
merhaba bende wolex mağduruyum bir buçuk yıl önce kullanmaya başladım bir yıl dolmadan aküler öldü normaldir die akü istettim 480 liraya akü kargoyla birlikte 500 buldu kulandım iki ay geçmeden sadece 2 km de aküler boşalıyordu sorunumu anlattım gönder dediler aküleri gönderdimm bir ay eve mahkum kaldım elimizde akü yok dediler ve bir ay sonunda gönderdiler arabayı çalıştırıyorum 100 metre gidiyorum ışıklar yarılanıyor yine açtımm aküler hasarlı dedim gönde dediler işimi sağlama almak için motorlarıda söküp gönderdim ve 15 20 gün yine eve tıkalı kaldım sonunda nihayet geldi motorlarda sorun yok dediler aküleri yenilettik dediler neyse monte ettim kullandım aynı sorun yine aradım bu yine gönde dediler kalktım kumandayı şarj cihazını ve aküleri gonderdiimm
yine baya bir süre kaldı geldi taktım aynı sorun bu kez arabayı gönder dediler iyide kasa da ne sorun olabilir dedim gönde dediler göndermedim yedi aydır taa ramazan ayından bu yana çıkamıyorum gönder gönder yapıyorum psikolojim bozuldu , ve ödemey gelince hayır devlet karşılamıyor kendi bütçemle alıyorum bakım paramla alacam devletin 1700 lira ödeme koşu şu: alt bedenle birlikte kollar veya ciğerler. ve kalpte de sorun olması gerekiyormuş sonra 1700 lürayı ödüyorlarmış yani ölü olmanız gerekiyor
ben %97 raporumla 1.700 indirimle aldım ama rapor çıkarttırıcam diye çok uğrastım 4 kere çapaya gittim ğüneşin altında bekledim arabayı park edicek yer bulamadık sonunda raporu aldım sonra akülü sandalyeyi aldım sonrada 2 kere sgkya gittik verdiği parada para olsa çin malları 2.500tlden baslıyo kaliteli alıp uğrasmamak istersen 5.000tlyi gözden çıkarıcaksın devlette arabalardan aldığı vergiyi kdv geri vericek yapılan hiç bişey yok aslında eski arabama sığmasamda kullanıcam acıyorum arabaya artık
Wollex tekerlekli sandalyem üçüncü kez arızalanıyor!
akülü tekerlekli sandalyemin ön tekerlek yuvadan çıktı
bu 7 ayda büyük olarak 3 sorun çıktı (akü ,ğüç gelmeme,lastik çıkma)
onun haricinde 4 bilye dağıttı kolluk kırıldı ışıkların 4 ü patladı ayaklık kırıldı vb şimdide yolda giderken az bi yükseltiden geçtim ön lastik çıktı yerinden yere vurdu ayaklıklar ayak bileğim incidi
ALICAK VARSA Bİ DAHA DÜŞÜNSÜN