Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wollex w111A akülü sandalye kullanıyorum. Hangi tür akü almalıyım?

aslanlar1280@

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
wollex w111a kuulanıyorum aküler öldü aküler sulu akü 2 etane fiyatı nee kadar araBA AKUSU olurmu bide kuru aku sulu aku jel aku farkı nedir(12V28)

bende wollex 123 katlanabilir olan var aküleri kuru mu jel mi nasıl öğrenebilirim ayıca araba aküsüyla çalışırmı cevap bekliyorum

aslanlar1280@ Yaklaşık 10 yıldır akülü sandalye kullanıyorum bunun son 1 yılında jel akü kullanıyorum 9 yıldır sulu araba aküsü kullandım. Volt ve Amperine dikkat ederek sulu aküde kullanabilirsiniz..( Bende jel akü de sulu aküde 3. aydan sonra performans kaybetmeye başladı herkes de öylemi bilmiyorum)

wollex vesaire fark etmez, akülü tekerlekli sandalyelerde "kullanılması" uygun olan 2 tür akü vardır...

1- jel / deep cycle
2- agm / deep cycle

kabul edilebilir bir örnek olarak vereyim: şu anda gidip kendinize orijinal bir Otto Bock akülü sandalye alsanız (ister Otto Bock'un kendi mekanı Almanya'dan ister İstanbul'daki bir bayisinden) sandalye ile birlikte size verilen akülerin AGM / deep cycle olduğunu göreceksiniz...

jel türü aküden sonra ikinci uygun akü türü agm'dir akülü sandalyeler için...

Üst Alt