Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wollex w111a akülü sandalyemde şarj problemi..?

ismail633

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bır sorum olucak ben akümu yeni aldım aldığımda dolu geldı denedim 6 7 km cıvarı dolaştırdım bitti şarja taktım şarj aleti 3 4 saat fanlı bir sekılde calışıyor sonra fan duruyor ışıkları yanıyor, sandalyedeki gostergede gidip gelmeye devam edıyor 15 saat şarjda bıraktım gosterge hala gidip gelıyor acaba şarj aletınde sorun olabılırmı ? şarj aletindekı kırmızı ve yeşil ışık yanıyor devamlı

Şarj aletindeki kırmızı ışığın yanındaki sarı ışık yeşile döndüğünde aküleriniz şarj olmuş demektir. joyistik üzerinde gidip gelen ışıklar da sandalyenizin şarja takılı olduğunu gösterir anormal bir durum yok yani.siz sadece şarj aletindeki ışıkları takip edin.

Kırmızı ışık -boş,truncu ışık-yarım dolu,,yeşil ışık akülerin tam doldunu gösterir akülerin tam dolması heralde 4-5 saat yetiyor ama her akünün dolum süresi farklı olabilir..
arabayı şarj ederken sadece şarj çihasının ışıklarına bak ,jostikteki ışıkları kapalı dursun yoksa seni devamlı andatırlar,,bende senin gibi akülü arabayı aldığımda aynı hataya düşmüştüm.

iki işıgı var sarj aletinde ılk takarken bakmadım ama 15 saat şarj da kaldı en son baktıgımda biri kırmızı yanıyodu biri yeşil

wollexin şarj aletinde dediğiniz gibi 2 ışık olur ilk taktığınızda aküler boş olduğu için kırmızı ve sarı yanar aküler dolduktan sonra ise sarı olan yeşile döner.

teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz ıcın bakıcam birdaha şarj ederken bu şarj ıcınde her kes bırşeyler demiş her gun şarj edin, ayda ortalama 6 kez , bazıları demiş bıtir tak bazıları bitmeden tak şaşırıyor insan : )

akülerin jel akü ise istediğin zaman şarza takabilirsin kumandadaki ışıklara gelince sırayla yanıp sönmesi kumandaya şarz jakının takılı olduğunu gösterir kapalı duruma getir 2 ve4 ışığın yanıp sönmesi motor kablolarının gevşek olduğunu gösterir klavuzunda yazması lazım arkadaşım akü firmasında çalışıyor jel aküler doldur boşalt sistemine göre çalıştığından sadece azalan enerjiyi doldurur tamamıyla bitse bile yeniden şarz edilebilir zaten dolum bitince şarz aleti akımı keser arkadaşımın tavsiyesine göre hareket ederim aküleri 3,5 4 yıl kullanırım

bana bu modleden geldı bıyerden akunun ışıgı 9olsa bıle doldur dedı ıthalatçı fırma yetkılısı adam, 0 kalırsa bıdaha dolmazmış, yanı her dışarı çıktıgımda dolduruyorum...

akulu sandalyeyı 5saat doldurdum, çıkarttıgımda sadece 1 ışık yanıyodu sadece ,aku daha yen, öldümü yani akü ,0kalsa bıle doldurulur dıyen varda.... nolucak şimdi:confused::(

jel akülerin sistemi cep telefon bataryası ile aynıdır cep telefonu tamamen kapansa bile şarz edince açılır birkaç defa bende yolda kaldım tekrar şarz edince aynı performans devam etti fakat bozulan invacare marka amerikan malı için kuru tip bakımsız akülerde sadece saf su takviyesi yapılmaz ama kullanım tipi sulu aküye yakındır maalesef tam kalite ürün bizim ülkemizde hayal özellikle bizler için jel diye alıyoruz fakat içine bakmak imkansız

0 kalıncamı ıyı orta dolUlukta şarj etmekMI ıyı daha ıyı?

ben herzaman aracı kullandıktan sonra şarz ediyorum ışkları kalan zaman için takip ediyorum

her yolu denedim ama 4 gündür şarz almıyo :) sanırım akü değişcez nerden temin edebilirim?manuel kullanıyorum ama geçmeyen omuz ağrılarım yuzunden akülüye geçecem.

akü alcaksan bilgi verirmisin?

Üst Alt