Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wollex w111a Akülü Tekerlekli Sandalye Kullanan var mı?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Selamün aleyküm sevgili arkadaşlar :)

Başlıkta da belirttiğim gibi wollex w111a akülü kullanan var mı varsa sorun yaşadınız mı?

Paylaşırsanız sevinirim :)

bende var 3aydır kullanıyorum şimdilik problem yok sadece 5 hız gıderken on tekrelekler sağasola cok donuyo tek rahatsızlıgı o..

Son düzenleme:
Hımm acelemiz yok yaa yavaş gideriz bizde :) çok teşekkürler musty35 peki aküsü tamamen bitince mi dolduruyorsun?

bellı olmuyo gelen adam tamamen bıtmeden doldur dedı, ama bazen unutup boş dolduyorum max 5-6km gıdıyo zaten gıt gel boşalıyo.

Son düzenleme:
mustafa tekerlekler dolgu ise sallanma çok olur hatta düşme riskiniz yüksek dikkatli olun aracınızı resmini inceledim ön tekerleklerin maşasının üstündeki tapanın altında somun olması lazım uygun anahtarla biraz sıkarsanız sallanma azalır çok sıkmayın dönüşlerde zorlanırsınız şerife aküleriniz jel akü ise istediğiniz zaman doldurabilirsiniz jel aküler sürekli kullanılan enerjiyi tamamlar tamamen bitse bile tekrar doldurulabilir zaten şarz cihazı dolum tamamlanınca otomatik kapanır

Üst Alt