Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wollex W807 Magic Akülü Tekerlekli Sandalye kullanan var mı?

parsam

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar

Wollex W807 Magic Akülü Tekerlekli Sandalye almayı düşünüyorum aracımın bagajı küçük olduğu için katlanınca 20 kg oluyor yalnız arka tekerlekleri biraz küçük geldi dış mekanda zorlanırım diye kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirse sevinirim

yaş ve kilo nedir acaba çünkü o sandalye çocuklara uygun ama büyükleri rahat ettirecek türden değil biz aldık 13 yaşındaki oğlum kullanıyor

genişlik 46 cm diyor, bir çocuğa göre çok değil mi? ayrıca aküsü belli ki çok standart değil, yeni akü gerekince bunu nereden ve kaça temin edecez?

biz yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz tek sıkıntımız teknik servis öyle bilinçsiz tamir yapıyor ve insanları öyle zor durumda bırakıyorlar ki anlatamam üstelik bana sadece 17 km uzaklıktaki fabrikalarına kendim götürdüğüm halde almasaydın dedi adam ya varmı böyle birşey onun haricinde akü kullanım süresi ve hafifliği güzel

Üst Alt