Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wollex w807 & Poylin p207 hangisini önerirsiniz?

Lucifer

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Çoğunlukla kapalı alanda kullanacağım bu yüzden bu tip ufak tekerlekli ve hafif modelleri araştırdım. Marka ve servis olarak hangisini önerirsiniz?

Veya bu amaçla kullanmak için başka önerileriniz varsa öğrenmek isterim. Özellikle masaya yanaşabilecek kolları kalkan model baktım.

Son olarak; bazı yerlerde 6000 lira fiyatı olan ürün sahibinden satış yapan sitelerde 1.el ve garantili olarak 4600a buldum. Nasıl bu kadar fark olur, internetten alınca sıkıntı olur mu?

Teşekkürler :)

Kardeşim bende bu sandalyeden çok almak istemiştim fakat kullanan kişiler bulmadım yorum alamadım 5700 tl ye bulmuştum lakin biraz kumar oynamak gibi olur bu sandalyeyi almak belki çok iyidir yada elinde patlaya bilir karar senin

gerçekten kumar bende karar veremedim sağlamlık akü uzun ömürlülük verilen parada az buz değil can yakıcı karamsarım kullanan olsa tavsi etse neyse..

Poylin yeni bir marka o yüzden düşündürüyor. Sanırım wollex'e yöneleceğim.

Wollex den birsey almayin pisman olursunuz poylin de yeni cikti ama şoyle tekerlekli sandalye dunyasinin cikardi bir marka wollex hangi fabrikada nasil oluyorsa poylinde ayni ayni kisiler yapiyor ama ben aliyorum adini poylin yapiyorum sen aliyosun wollex yapiyosun cok sikinti yasarsiniz bu iki markadan ben soylim

Aradığım model sadece bu iki markada vardı. Bir de yurt dışında satılan bir markada vardı ama teknik servis konusunda sıkıntı yaşarım diye düşündüm. Wollex aldım bu arada. Kapalı alanda kullanıyorum manevra kabiliyeti baya iyi. Kollar kalkıyor rahatça masaya yanaşabiliyor. (Poylinde kollar kalktığında arkaya düşebiliyordu bunda dik duruyor) Biraz sırtı kısa arkama yastık koyuyorum.

Üst Alt