Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wollex WG-P130 Akülü Tekerlekli Sandalye ile ilgili bilgisi olan var mı?

msait19

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar Wollex WG-P130 Akülü Tekerlekli Sandalye modelini kullanan var mı? Varsa sandalye hakkında görüşlerinizi yazabilir misinz?

Wollex WG-P130 Akülü Tekerlekli Sandalye Nasıl?

[FONT=arial]Wollex WG[/FONT][FONT=arial]-[/FONT][FONT=arial]P130[/FONT][FONT=arial] Akülü Tekerlekli Sandalye Almayı düşünüyorum. Kullanan ya da bilgisi olan var mı acaba?[/FONT]

toprak17 merhaba. Kullanan arkadaşları gözlemleyerek şunları söyleyebilirim bu model hakkinda: sandalyenin arkasındaki denge tekerlekleri çok alçak olduğu için neredeyse en küçük bir eğimde çıkarken bile takılı kalıyor. Bildiğim kadarıyla denge tekerleklerin yüksekliği ayarlanamiyor. Bu ciddi bir problemdir. Sandalye kendi etrafında dönerken seri olamıyor çünkü öndeki tekerleklerin çapı büyük. Konfor acısından ıyi olduğunu düşünüyorum çünkü döşemesi kaliteli yapılmış.

Simdi teknopor.com daki sandalyenin resimlerine baktim. Denge tekerleklerin yuksekligi kucuk teker sokulerek bir ust kademeye yerlestirilerek yukseltilebiliyormus. Ama baska turlu ayarlanamiyor. Çünkü lehim yapılmış denge tekerleklerin tutacağına. Ayarlanabiliyor olmasını şimdi fark ettim

[FONT=sans-serif][FONT=arial]Wollex WG[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]-[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]P130[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial] Akülü tekerlekli sandalye kullanım deneyimi;

- İç mekanlar için boyut olarak çok da uygun bir sandalye değil.
- Araç görünüm olarak yüksek ve geniş olduğundan,benim fikrim,biraz boy ve kilo istiyor. Aksi durumda karşıdan bakıldığında estetik bir görünüm ortaya çıkmıyor.
- Aracın kolçakları çok uzun. Joystick de eklenince iyice uzuyor. Kolunuzu dirsekten 90 derece tutup kolçağa yerleştirdiğinizde joysticki kullanmak imkansız oluyor. Kolunuzu uzatmak gerekiyor. Bu da konforlu bir kontrol sağlamadığı gibi, yoruyor insanı.
- Aküler kolay sökülüp,takılabiliyor.
- Araç katlanmıyor.
- Aracı manuele alan düzenekler arkada motor üzerinde olduğundan,sağda ve solda,kullanımı çok da ergonomik,kullanışlı, değil.
- Araç düz yolda baya hızlı. Ancak son hızda gittiğinizde araç sağa sola kayıyor, düz bir hatta gitmek zor.
- Denge tekerleri, arka tekerlerle neredeyse aynı hizada. Bu haliyle aracın arkaya devrilmesini önlemeye çok da katkı sunmayacaktır. Bir kaç cm daha dışarıda olmaları gerekliydi.
- Aracın motorları yükseltiler karşısında çok kuvvetli değil. Küçük bir kaldırıma çıkmak ya da bir eşikten atlamak için yardım almak gerek...

[/FONT][/FONT]

Merhaba arkadaşlar wollex WG-P190 modeli yeni çıkmış acaba özelikleri ve resim bilgisi hakkında fikri olan varmı

Üst Alt