Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

WPW (wolf parkinson white) tanısı için hangi oranda rapor verilir?

eryener

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Benim bir yakınımın raporunu iletiyorum: WPW (wolf parkinson white) tanısı aldım. kalp damarlarında genişleme. 16.11.2006 da ameliyat oldu. tekrar ameliyat öneriyor doktor...
bu durumda özürlülük oranı kaçtır?

merhaba arkadaşlar, wps de sağlık raporu alırken sorun oluyormu? yani alabiliyormuyuz?

Wolff Parkinson White (kalp hastalığı) hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alırım?

slm degerli arkadaslarım dogustan wpw (wolf parkinson white) rahatsızlıgım var sol gözde göz tembelliği ve panik atak var % 40 üzeri rapor alabilirmiyim. bide wpw hakkında detaylı bilgisi olan arkadaslarım beni aydınlatırsa sevinirim saygılar.

Şu konuda bir arkadaşımız da sizinle aynı hastalığa sahip ve % 50 oranında rapor aldığını söylüyor: http://www.engelliler.biz/forum/202...rlu-2022-maasi-alabilir-miyim.html#post120043

Panik atak için: http://www.engelliler.biz/forum/sag...siyim-40-rapor-alabilir-miyim.html#post950393

Göz tembelliği için tek başına işe yarar bir oranda rapor verilmiyor. Tahminen % 10 gibi bir oran alabilirsiniz..

Not: Raporunuzu aldığınız zaman, yüzde kaç oranında rapor verildiğini buraya yazar mısınız?

Heyet raporuna basvurdum yardım lazım

Bugün rapor için basvuru yaptım öncelikle sunu belirtryim rapor için basvuru yapınca hiç ilgilenmiyorlar
wpw , panik atak ve astigmat için basvurdum. Psikiyatride panik atak tehisinden hala tedavi onerildi yazıyor oysa 15 yıl ilaç kulandım hala aynıyım.Göz derecelerim sol 10/10 5mps +6.25 +2.00 ambiyopi yazıyor oysa sol gözümde ısık hissinden baska biseyyok hiç bir seyi okuyamıyorum.Kardiyolojide eko için 16nisana gün verdi.
yardımlarınızı bekliyorum

Panik atak için tedavi denildiyse oran verilmeyecek demektir.. Verilse bile 1 yıl sonrası için kontrol muayenesi şartı ile verilir.. Astigmat için rapor alabilmiş olanı hiç duymadım, cetvelde de yok zaten. Ama belki başka göz hastalıklarına karışıyor-ekleniyorsa değerlendirilir.. Tek gözde görme kaybı olarak değerlendirilirse % 32 verilmesi gerekiyor, cetvele göre böyle.. EKO'dan sonra belli olur raporunuzun akibeti kesinleşir, biz de birşey söyleyemeyiz şuan.. Düşük oranda bir rapor verilecek olursa, il sağlık müdürlüğü'ne itiraz dilekçesi yazarsınız.. Sizi başka bir hastaneye sevk ederler, tekrar denemiş olursunuz.. Tahminimcede öyle olacak.. Süründürmeden yüz güldürdüğü yok bu kurumların malesef.. Ama inşallah gerek kalmaz, işinize yarayacak oranda bir rapor alabilirsiniz...

Dilerim EKO sonrasında sonuç istediğiniz gibi olur.

Bülent bey oncelikle tesekkür ederim. Dün sonucları aldım doktorum rapor kagıdına wolf parkinson white tanısı ve semptomatik (+) (ilaç tedavisine yanıtsızlık) yazdı bana acilen katater ablasyon olman lazım dedi ama ben amaliyat olamam bende panik atakda var buna göre bana

Klas 4:
Kişinin aritmisini düzeltmek amacıyla aşağıdakilerden birisi uygulanmıştır fakat aritmiye bağlı semptomları devamlıdır ve hastanın günlük aktivitelerini engellemektedir (fonksiyonel kapasite 3 veya 4): % 100
a) İlaç tedavisi
b) Kalıcı kalp pili
c) Kateter ile ablasyon
d) Cerrahi müdahale
e) İCD implantasyonu
bu klasmandanmı rapor verirler bilgi verirseniz sevinirim

Bir de sol göz +6,25 +2.00 ambiyopi bunlarla % 40 uzeri rapor olur mu acaba

sonuç %11 sadece gozden vermişler hem her an ölümle yüzyüzesin diyor hemde hiç rapor vermiyor adaletmi bu simdi

Wolff-Parkinson-White (WPW) sendromu için hangi oranda rapor verilir?

Wolf white parkinsondan oran alan var mi

caan006 merhaba
Bir yakınım wpw nedeniyle ablasyon oldu. Şikayetleri devam ediyor. % kaç alabilir? Ne yapmalı bilgi verebilirsen çok memnun olurum

Ablasyonun başarısız olduğuna dair hem EKG kayıtlarında belli olur hemde ablasyon yapan doktor bir rapor verir başarısız ablasyon diye ilaç tedavisi başlar hangi ilaçları kullaniyorsunuz ne zaman ablasyon olundu

Doktor tekrar ablasyon yapalım diyebiir benim 5 defa denedi hepside basarisizdi ve kalp büyümesi gerçekleşti şimdi organ nakli bekliyorum

Çok geçmiş olsun size de. Arkadaşım 1 sene önce ablasyon oldu. Şu an bir ilaç kullanmıyor ama taşikardi şikayeti var. Özellikle eforla artıyor . Tetkikleri yaptırıp sonucuna göre hareket edecek artık.

Wolff Parkinson White (WPW) Sendromu rapor oranı ne olur?

DÜŞÜNCELER : Bazal EKG de WPW olan çarpıntı sonrası presenkop atağı ik başvuran hasta sekiz saatlik açlık dönemi sonrası elektrofizyolji laboratuarına alındı. HV negatif ölçüldü. Programlı atrial pacing ile aksesuar yolun ERP'si 320 ms ölçüldü. Kateter manipulasyonu sırasında AF gelişti. AF de AP antegrad iletisinin iyi olmadığı görüldü. Ventriküler pacing ile retrograd ileti değerlendirildi. En erken atrial aktivasyon histe tespit edildi. Programlı ventriküler pacing ile 350 ms AP iletisi olmadığı görüldü AV disosiasyon izlendi. Atrial ve ventriküler programlı stimülasyon ile taşikardi indüklenmedi. Dobutamin başlandı. AP ERP si dobutamin ile 300 ms oldu. Ablasyon kateteri ile sağ anteroseptal bölgede mapping yapıldı. Maksimal preeksitasyondan continious sinyaller anteroseptal bölgede idi. Kateter ile en iyi sinyalleri tespit edilen yerde bump ve hızlı atrial pacing ile his sinyalleri görüldü. Ardından transaortik yolla non-koroner kuspa ulaşıldı. Erken bölge tespit edilemedi. Her iki taraftan da ablasyon yapılmadı. İşleme son verildi.
Tanı: Anteroseptal Ap
Sonuç : Cryoablasyon önerildi.
Sağlık sigortam yok heyete girsem rapor verilir mi verilirse tahminen ne kadar verilir hayırlı ramazanlar

Üst Alt