Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

www.tekerleklisandalye.com.tr adresinden tekerlekli sandalye aldım çok pişmanım

cemil.tr

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben www.Tekerlekli Sandalye.com.tr den sandalye aldım çok pişmanım
bana meyranın muadili dediler ve kalitesi meyra gibi dediler ama çok dandik çıktı. firmadaki yetkilileri arıyorum telefonuma çıkmıyorlar vede geri dönüş yapmıyorlar
kısacası kazıklandım, halbuki ben sandalyeyi fitre ve zekat parasıyla almıştım haram zıkkım olsun bizim gibi insanları bile kazıklıyolar ya başka birşey diyemiyorum. burdan sandalye alan var mı varsa sorunu nasıl hallettiler lütfen acil yardım aldığım sandalye bu

Aldığım 7060 Service Tekerlekli Sandalye

hakem heyetine baş vur faturanla nezaman aldın bilmiyoırum ama geriş iyade etme hakkın var tam biliyi hakem heyetinden ulaşırsın

1 hafta içinde malı iade etme hakkın var beğenmediğin için ben böyle biliyorum.iadeli taahhütlü gönder almazlarsa ondan sonra veya şimdi bir hakem heyetine baş vur.

o sandalye alinirmi kardes hakatten çok dandik sandalye size önerim karadenizmedikal ürettiği sandalyeler çok kaliteli

karadeniz medikal sandalye üretmiyor benim bildiğim al sat yapıyor sadece manuel sandalyeleri var üretime oldukları onlara bedavada verilse binilmez türünden alan pişman

İnternet üzerinden tekerlekli sandalye aldım ve mağdur edildim

[FONT=Arial]http://www.tekerleklisandalye.com.tr/[/FONT]
[FONT=Arial]adlı internet adresinden iki buçuk ay önce 10.000 (on bin) Türk Lirasına iki [/FONT][FONT=Arial]adet akülü tekerlekli sandalye ve yanında iki şer çift ön tekerlek olmak üzere [/FONT][FONT=Arial]anlaşıp sipariş vererek ödemesini yaptık. Belirtilen internet adresindeki tlf numaralarından çıkan ve internet sitesinin sahibi olduğunu belirten “Serkan Kulan” isimli şahıs ürünleri satıncaya kadar çok ilgili davrandı fakat [/FONT][FONT=Arial]ürünlerin ödemesini yaptıktan sonra sandalyeleri gönderdiğinde, sandalyelerin yanında anlaştığımız tekerlekler yoktu defalarca telefon etmemize rağmen anlaştığımız tekerlekleri göndermedi ve artık telefonlarımıza da çıkmıyor. Ayrıca sıfır tekerli sandalyelerin yanında normalde vidalarını açmak için anahtar seti olur arabaların kullanma kılavuzu olur bunlarda yoktu ayrıca sandalyelerin faturasını da sandalyeleri gönderdikten sonra defalarca telefon ettikten sonra ısrarımız üzerine ancak bir ay sonra gönderdi. Kısaca anlaşmamıza parasını ödememize rağmen bizim için sıkıntılı bir alışveriş oldu ve ödemesin yapıp anlaştığımız söz verdiği tekerlekleri göndermediği gibi artık telefonlara da çıkmıyor maalesef ki kandırıldık, çok güvensiz bir site alışveriş yapmamanızı öneririm.[/FONT]

Daha önce internet üzerinden tekerlekli sandalye dahil bir çok kez alışveriş yapmıştım hic böyle bir durumla karşılasmamistim ilk kez böyle bir şey oldu satis yapmadan önce o kadar ilgili konusurken şimdi telefonlarada çıkmiyor nasıl bir ticaret nasil bir satiş anlayişidir bu ...

Medikalciler çoğu Engeli ve hastaların ahlarından nasıl kurtulacaklar.Adamlar hasta,engeli demiyor Eline düştüysen giydiriyor maddi manevi.Yazıklar olsun.

Üst Alt