Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xanax 1000 mg norodol sereguel kullanan var mı?

Xanax 0.5 kullandım sadece uyku yapmakta ,seraguel ise gece uykuda ayak atması yaptı bıraktım açıkcacı.

xanax 0.5 ve şu aralar seroquel 100 mg ye çıkarttım çünkü stresten uyuyamıyorum hatta bazen 150 mg alıyorum 200 e kadar yolu var ama her türlü yeter 200

gözleyebildiğim yan etkileri yok. olanzapin kulllanıyordum önceden seroquel yerine ama olanzapin göz kuruluğu yapıyor ileri evrelerde ondan tavsiye etmem gerçi seroquel de biraz yapıyor ama onun kadar değil.

geçmiş olsun

Xanax sı doktorlara bir türlü yazdıramıyorum yazın diyorum yazmıyorlar bende özele yazdırıyorum sizde de sıkıntı çıkarıyormu doktorlar

xanax bağımlılık yapar demişti bana dr

Butunuyle farkindayim

Evet her doktor yazmiyor ozel herzaman yaziyor mu

özgüveni arttıran bi ilaç söyleyin ya doktora söyliim versin. Doktorda bıktı benden, ne verse yaramıyor

Vurdukdibine

Hic bir pisikyatri hastasi bende dahil mutlu degil pisikyatri hastaligina yakalndin mi tmm ben kendimden biluyorum kardes

Arkadaşlar xanax tedavi edici özelliği olan bir ilac değildir ..doktorlar xanax yazmaz kolay kolay ..xanax bağımlılık yapan bir ilactır genellikle panik bozukluk olan hastalarda atakların rahat geçmesi ve uykuyu düzene alabilmek için kısa sürede reçete edilir..en fazla 3 ay kullanılmalı bırakırkende doz azaltılarak bırakılmalı. Uzun süre düzenli kullanımlarda ciddi bağımlılık yapar ve hastane yatışıyla bırakılabiliyor anca..bu ilaca fazla ısrarcı olmayın

Oguzhan55

Cok dogru ben 2 senedir kullaniyorum bunun yerine solian100mg gecmek istiyorum nasil

etna 01
Benim görüşümü almak istersen ilaç kullanımlarında hekime danışmadan kafana göre ilaç değişikliği yapma..

Oguzhan55

Valla sasirdim hocam si doktoraunuz galibi dimi

OğuzHan55

Xanax bana yaziyordu doktor rivotril de yazıyordu. En ufak etki hissetmemiştim. Manyak gibi 15 saat uyuyordum o kadar. Ben hatta çöpe attim o ilaçlari bi halta yaramiyor diye. Burda ise bagimlisi olmuşlar bende neden boyle bisey olmadı hiç şaşırıyorum

Yeşil reçete li ilaçların çoğu tedavi edici özelliği yok..rivotril ve xanax ve buna benzer ilaçlar zaten uykuyu düzene almak için yazılır ve kısa süreli kullnılmalıdır. Uzun süre kullanırsan bağımlılık oluşturur. Daha çok bozulur dengen ..hekimlere bu ilaçlar için ısrarcı olmayın

OğuzHan55

siz doktormusunuz yakınıım 5 yıldır kullanıyor çok iyi geliyor devlet hastanesi yazmıyor bizde özele yazdırıyoruz parayı veren düdügü çalar misali

ben 10 yıl akineton kullandım o da yeşil reçeteli bagımlılık yapar diyorlar birden bire kestim hiç birşey olmadı

Akineton genelde ilaçların yan etkisini azaltmak için yazılır akineton parkinson hastarında titreme kasılma vs bunlarda kullanılır ..psikiyatri ilacları bazen kasılma titreme yapar risperdal kasılma titreme yapar mesela..risperdal yazılırsa akineton da yazılır genelde..siz akinetonu günde kaç doz alıyorsunuz..mutlaka geri çekilim yan etkileri ilaç yoksunluğu şikayetler yaşamışındır ancak başka psikiyatri ilaçları kullanıyorsan seni fazla etkilenmemiş olabilir..genel bakarsak bu ilaçlar bağımlılık oluşturur uzun süre kullanımlarda ve aniden bırakılırsa bir takım geri çekilim ilaç yoksunluğu şikayetleri oluşur..huzursuzluk miyde bulantısı sindirim sistem bozuklukları uykusuzluk genel anksiyete şikayetleri vs ..yavaş yavaş bırakılırsa bu şikayetler az olur

günde 2 tane biliyorum yan etki için veriliyor

siz ne iş yapıyormusunuz

Akineton genelde ilaçların yan etkisini azaltmak için yazılır akineton parkinson hastarında titreme kasılma vs bunlarda kullanılır ..psikiyatri ilacları bazen kasılma titreme yapar risperdal kasılma titreme yapar mesela..risperdal yazılırsa akineton da yazılır genelde..siz akinetonu günde kaç doz alıyorsunuz..mutlaka geri çekilim yan etkileri ilaç yoksunluğu şikayetler yaşamışındır ancak başka psikiyatri ilaçları kullanıyorsan seni fazla etkilenmemiş olabilir..genel bakarsak bu ilaçlar bağımlılık oluşturur uzun süre kullanımlarda ve aniden bırakılırsa bir takım geri çekilim ilaç yoksunluğu şikayetleri oluşur..huzursuzluk miyde bulantısı sindirim sistem bozuklukları uykusuzluk genel anksiyete şikayetleri vs ..yavaş yavaş bırakılırsa bu şikayetler az olur

Ne iş yaptığım bende kalsın arkadaşlar..sadece elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum..hepinize geçmiş olsun..

OğuzHan55 ilaçların sindirim sistemi tahribatı yaptığını tecrübe ile ve sizin mesajınız ile kabul ediyorum . Uzun yıllar ilaç kullanım nedeniyle ülseratif colit ve chorn rahatsızlığına yakalandım .

Bu ilaçlar sentetik madde olduğu için böbreklerde yıkıma yol açar mı ?

-DORLİON-

Evet bazı ilaçlar Hepsi demeyelim yoksa tepki çekeriz.. İlacların çoğu kimyasal bileşimidir uzun süre kullanımlarda böbreklerde karaciğerde pankreas ta bazı yıkımlar oluşturur.sindirim sistemi özellikle miyde onikiparmak bağırsağı vs buralarda ülser gastrit polip kolit yapar.o yüzden özellikle çok ihtiyaç duyulmadığında ilaç kullanmayalım Ve kesinlikle hekim kontrolünde ve dozunda kullanalım..

Depo abilify igne hangi organa zarar verir? Akineton tablet?

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
Aynen ya Ben de özele yazdırabiliyorum. Her gün içmesem de bağımlı olmasam da bu ilaca çok ihtiyacım var. Anksiyete nöbetlerini geçiren başka bir ilaç yok.

Üst Alt