Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xanax, sakinleştirmede işe yaramıyor mu!?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
112
Merhaba ben bipolarım. Ataklarımın dışında genellikle 1 günden uzun sürmeyen sinir atakları geçiriyorum ara ara. Bu dönemde xanax içsemde hiçbir işe yaramıyor. Ve çevreme & kendime hem fiziken hem duygusal çok zarar veriyorum. Bu durumda olan var mı?

Sakinleştirmek içn rexapin 10mg a başladım ama konuşurken cümle kuramıyorum. Sanki dilim dolanıyor. Bu durumu yaşayan var mı?

ben de saldırganlık vardı klozapin önledi

klozapin sakinleştiriyor

Hocam bende de var saldirganlik durtuleri sürekli insan katletme arzusu icindeyim bir yandan da bu moralimi bozuyor doktoruma dedim ama cok iplemedi ne yapmam lazim

banada 10mg rexapin yazdı ve işe yaradı fakat akatizi yaptı. Sabah 1 ve akşam 1 akinaton al dedi ama akinaton yetmiyor. Yarın dr a gideceğim bakalım ne yapacak

Xanax 1 mg kullanıyorum ama her gün değil. Anksiyete atağı gelince 1-2 tane içiyorum. Başka hiçbir ilaç fayda sağlamıyor

Üst Alt