Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xanax yazma konusunda doktorlar neden ketum davranıyor?

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
337
Bağımlılık riski yüksek diyorlar Uzun süredir kullanıyorum ama bende böyle olmadı. Anksiyete seviyem yükselince yarım veya 1 tane alıyorum ; geçiriyor. Devlet hastanesindeki doktor 3. kutudan sonra yazamam dedi. Ben de özele gittim Elimde birikenleri gösterdim. Hocam da sağolsun bağımlı olmadığıma kanaat getirerek yazmaya başladı.

Buscopan ı bile toz haline getirip burundan ceken ve ilacı takipli hale getiren bir insanımız var bizim...

sleeping beauty avrupada zanax benim bildigim peynir ekmek gibi yazıyorlar sıkıntı yok sizin bilginiz varmı burda yazmıyorlar

Zanax, Lyrica, Rivotril gibi ilaçlar için doktorları darp eden bağımlılar var. Ayrıca uyuşturucu gibi sokaklarda tane fiyatı 100-150 TL'den satılıyor. Hal böyleyken doktorların böyle davranması normal.

Özel değilse DR. Hangi durumlarda Xanax yazıyor bu konu da bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

Beyindeki kimyasallara etki eden xanax Dr. kontrolünde belirli aralıklarla ve Dr. gözetiminde kullanılmalıdır. Fazlası ve başka ilaçlarla alımı tehlikelidir.

doktor o uyuşturucu gibi birşey demişti babaannem kullanıyordu

hayatımın 5 senesi korkular yapamadıklarım için psikiyatrik ilaçlarla gecti
hiçbir yararını görmedim hastalıklarım için
uyuşturdu hayatan soğuttu sinirli oldum
ilk seneler gencliğimdee 3 kez 6 şar aylık prozac
sonrası 1.5 sene cymbalta yavaş yavaş bıraktım ama bırakması zor 3 ve ay sonra panikle gece uyandım evde duramaz güneşe cıkamaz 2 saat uyku korku panikle uyanır oldum hergün
tekrar başladım 2 sene prozac içtim gene yavaş yavaş bıraktım 3 ay sonra tekrar panik atakları
aylarca zor günler yaşadım artık kullanmıyorum
kendinize yada çevrenize zarar verecek durumunuz yoksa kullanmayın 6 ayı geçmeyin
geçmiş olsun herkese

narinçiçek

İçmeyince bir şey olmuyor Yoksunluk sendromu yaşamıyorum. Bağımlısı değilim...

Xanax, Rivotril, Diazem ve Ativan benziodiazepin grubunda sedatif-mayıştırıcı etki yapan aslında cidden uyuşturucu tabirine tam uyan ilaçlar.

Sara ve mani krizi gibi durumlarda, uyku ve kaygı durumlarının geçmesi için kullanılır. "Kafası" öyle insanı uçuran kaçıran cinsten değildir sadece düşük haz seviyesinde tutan ama anlık reaksiyon olmadığında öfkeye hakim olmayı sağlayan bir rahatlık hissettirirler. Uyku için kullanılması da epey yaygın.

Çok uzun süreli ve düzenli kullanılmadığı, doz devamlı arttırılmadığı takdirde çok ciddi bağımlılık durumlarına yol açmaz. Ama tolerans çabuk gelişir ve kişi aynı etki için daha fazlasına ihtiyaç duyacak hale gelebilir.

Çok yüksek dozda kullanılmaları kullanıldığı günü veya 2-3 günü yaşarken ne yaşamış olduğunu hatırlamama durumlarına yol açar. Ayrıca Rivotril'de saldırganlık durumları da olur.

Bırakılması noktasında zaten ciddi psikiyatrik hastalık yaşayan birinin hele hele durumu bu tarz ilaçları doktorun kendisi yazacağı kadar ağırsa withdrawal-geri çekilme semptomları da onun için çok fark etmeyecektir. Neticede halihazırda bunalımın-disforinin dip noktalarında yaşıyordur çünkü.

Hayat psikiyatrik hasta olana zaten cehennemin de cehennemi. Yapacak bir şey yok. Bu tarz ilaçlar bir noktada kullanılsa da boş kullanılmasa da. Sadece sağa sola zarar veriliyorsa artık mecbur kalınıyor demektir ötesi değil.

Xanax raporu olan varmı aranızda?

Xanax raporunu hangi hastaneden cıkardınız

Xanax kullanan varmı

Kullandığım ilaçlar xanax xeplion efexor

Bugun saflık kurulu raporu cıkarttım

Xanax raporu Bır yıl süreli

perseküsyon

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum,yurt dışından geliyorum raporum da var çevrilmiş,hangi hastaneyi yada doktora gitsem yazar reçete ,bir kerelik yeter bana,arada bir kullandığım için anksiyetem yükseldiği zaman, teşekkürler

Üst Alt