Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

XP format sorunu..?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
Çok büyük bir sorunla karşı karşıyayım.
arkadaşımınn masaüstü pc ne daha önce 4 defa format attım şimsdi olmuyor

Cd yi takıyorum ve Önyüklemek için bir tuşa basın yazıyor.Buraya kadar Normal..
Daha sonra bir tuşa basıyorum Kur bilgisayarınızın donanım yapılandırmasını inceliyor diyor ve pat ekran kararıyor.
Yani anlayacağınız dosyaları yüklemeye geçmiyor.
sorun ne olabilir acilllllll yardım

pc format atmadan öncede belli süreyle aniden kapatıyormuydu kendini?

ARKADAŞLAR ŞU ANKİ SİSTEMİ XP SP3 TR BANA DEDİKİ BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR GEL FORMAT AT BENDE GİTTİM VE BAKTIMKİ PC AÇILMIYOR FORMAT CD SİNİ TAKTIM RESET LEDİM VE BİOSA GİRDİM CD ROM 1. SIRAYA TAŞIDIM VE F10 BASIP KAYDETTİM VE RESETLEDİM CD DEN ÖNYÜKLEME İÇİN BİR TUŞA BASIN YAZISI ÇIKTI VE ENTERE BASTIM Kur bilgisayarınızın donanım yapılandırmasını inceliyor diyor ve pat ekran kararıyor RAMIN YERİNİ DEĞİŞTİRDİK BİOS PİLİNİ DEĞİŞTİRDİK OLMADI

Format cd si de xp sp3 tr

Bios ayarlarıyla oynanmış olabilirmi

Bir ara buna benzer bir şey başıma gelmişti, pc acarken yani tam acılmadan ekran kararıyordu, hartdiskin söketini tak-sök yaptım düzeldi.

çok sağolun arkadaşllar hepinize teşekürler ben arkadaşıma söyledim servise göndermesi için

karardıktan sonra bilgisayar yeniden başlamıyorsa ram bellek veya ekran kartı ısınıyordur arkadaşım kartların test edilmesi gerekli donanımsal bir sorun var.

sorun ram belleginizden veya cd sürücünüzden kaynaklanıyor olabilir.

evet belli oldu bios ayarlarından mış sorun halledildi

Bende BIOS jumperlarını resetle dıyecektım. :D

Dell Webcam Central Windows 7 64 Bit Driveri Lazım Bana Çok Acill

gec kalmışım :) cok basit bios pili sök tak düzelir:) daha önce bendede olmuşdu :)

Üst Alt