Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yabancı dil bilen memur ne kadar ek ücret alır?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
188
Reaksiyonlar
126
Yabancı dil bilen memur ne kadar ek ücret alır?

Rica etsem yorumu siler misiniz.

dreamfail yabancı dil bilmiyorum henüz, ajan olma ihtimalim yok. Anadolu irfanıyız elhamdülillah

çok düşük
o sebepten şahsen farklı seviyelerde birkaç yabancı dil biliyor olmama rağmen hiç türkiyede yapılan sınavlar peşinde koşmuyorum.
zaten aslında sadece YDS sınav sonucuna göre bir ücret veriliyor .ve bu ücret dediğim gibi çok çok düşük, şöyle diyeyim minimum 70 almanız gerekli bu sınavdan en az.
bence değmez... yani sırf bu YDS sınavından yüksek puan alayım diye efor sarfedileceğine bence adamakıllı yabancı dil öğrenilmeye çalışılsa çok daha akıllıca olabilir. Ve evet anlaşılacağı üzere bu ikisi farklı kavramlar...

dreamfail

ilgili puanları aldı iseniz olabilir. doğrudur yani. (NOT: yökdil ve başka sınavlar dil tazminatı için geçerli değil,sadece YDS)

birde 300 tl bence çok düşük. pardon "çok düşük" demek bence yetersiz. "çok çok düşük" veya "olağanüstü düşük" ibarelerinden biri daha geçerli.

ben 2021 yılındaki yds sınavından 85 aldım.B sınıfıyım.yaklasık 400 lira oynuyor.çok değil ama dilin yeterliyse girmeni öneririm ama ders çalışmaya değmez çünkü çok ama çok zor bir sınav çalışarak geçilebilecek bi sınav değil

Üst Alt