Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yakın zamanda İstanbu'da engelli raporu alan var mı ve kaç gün sürmektedir?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
Yakın zamanda İstanbul içinden engelli raporu alan varmı ve kaç gün sürmektedir?

15.01.2021 ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinden aldım. pazartesi saglik kurulu randevusu alarak gittim. 9 tane bölüme sevk edildim.pazartesi ve selı klinik ve radyolojik rönten vb işleri hallettim heyete salı yetişemedim.cuma heyete 13 de girdim 15 de e rapor şeklinde işlemlerim hallolldu.

sultanbeyli devlet hastanesi 1 hafta ötv siz araç alımı için sancaktepe de oturanlar içinde ilhan varank eğitim araştırma hastanesi var

delikanlibankaci

Şimdi bende heyete 32 verdiler hastalık ekletme durumunda ekletebiliyor muyum?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aezakmi

Bu konuda net bilgim yok.rapor oranı az buluyorsanız itiraz hakkınız var.eklenmeyen hastalıkları ilgili branş doktarlarına muayenede söylemeniz gerekirdi.

BAKIRKÖY MAZHAR OSMAN DAN ENGELLİ RAPORU ALAN VARMIDIR?
(Yakın zamanda ve E-RAPOR şeklinde)

KAÇ GÜNDE ÇIKIYOR BU HASTANEDE ÖTV İNDİRİMİ RAPORU?

1 ağustosta Pendik Marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden gittim.
Hala radyoloji raporu çıkmadığı için heyete giremiyorum.
Oranı mı %58 olarak gördüm ama bekliyorum.
Ay sonuna kadar.. muayene ve röntgen toplam 3-4 saat sürdü.
Verebilsem pazartesi ve çarşamba günleri heyet var , ama veremediğim için bekliyorum:)

19 ŞUBAT 2024 TARİHİNDE ALMIŞTIM RAPORU.

20 AĞUSTOS 2024 DE YENİLEME YAPACAĞIM.

Son düzenleme:
Üst Alt