Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yakın zamanda trafik kazası geçirdik. Tüm kusur karşı tarafta. Tazminat hakkım..?

MAHMUT01

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm

ben 07.12.2014 de trafik kazası yaptım ben kırmızı ışıkta dururken son surat daster bana arkadan çarptı araç 93 model şahin araç pert oldu eşimim boynunda c2 de kırık oluştu 17 gün raporluydu suş 8/8 çarpana verdiler tomo ve emarda kırık çizik şeklinde gözüküyor radyolojinin verdiği raporda sağlam gözüküyor benim tazminat alma hakkım varmıdır

yardımlarınız için tskler.

Sayın mahmut bey tazminat hakkınızın olup olmadıgı eşinizin alıcagı heyet oran raporu sonucunda belirlenecektir.

hastane de heyetemi girecek bide pisikoljiside bozuldu arkadaşdan emanet araba aldım bı hastaneye gidecektik arabadan çok korkuyor artık ne yapmam gerek aydınlatırsanız iyi olur

artı psikiyatridende rapor alabilirsiniz heyet ten bildiğim kadarı ile en az 10 puandan aşağı olmamak üzere puan alabilirsen işlerini halledebilirsiniz yanlız kırık ile ilgili düzeltmeyi yaptırmanız lazım.bu konulara bakan avukat arkadaşım var istersen müsait bir zaman yönlendirebilirim size yardımcı olur size bu davaları erbabı altını çiziyom baronun avukatı

Sayın mahmut bey heyet raporu veren bir hastaneden oran alınması gereklidir.Eşiniz psikiyatri bolumundende oran alınacaktır.Tabi bunları kesın bır dılle konuşmak için hastaneye gidilmesi şarttır.Eşinizle konuşarak onu rahatsız etmeyecek bir yolla hastaneye gitmenın bir yolunu bulmak gerek.Psikiyatri yardımıyla çözüm bulmak daha sağlıklı olacaktır.

Sayın erkan bey 10 puan gibi bir şart yoktur.%1 bıle alsanız oranı bu oran uzerınden tazmınat alabılırsınız.

sayın Mahmut bey öncelikle geçmiş olsun diliyorum.Alacağınız özürlü sağlık kurulu raporu ile tazminat alma hakkınız var ama öncelikle eşinizin sağlık kontrollerini yaptırmanızı tavsiye ederim.Maluliyet durumunda zaten ilk 1 yıl beklemeniz gerekiyor zaten ki bu süreçte kontrollerinizi aksatmamanız lazım.1 yıl sonra sağlık kurulundan alacağınız sağlık kurulu raporu ile tazminat alma hakkına sahipsiniz.

sayın hasar destek rapor konusunda sınırlama yoktur % kac olursa olsun. Ancak ortopedi sakatlığı olan 1 yıl tedavi görmek zorunda psikiyatri 18 ay tedavi görmek zorunda.1 yıldan önce de rapor alınır ancak sıgorta şirketi tarafından kabul edilmez bu konuda Yargıtay kararı açıktır.Şimdi alıp gönderilecek bir raporun hiçbir anlamı olmıyacağı gibi 1 yıl sonunda sizdaha önceden rapor almışsınız bu yüzden rapora itiraz etmeniz gerekir diyecekken farklı 2 hastaneye yönlendirilip süreci daha da fazla uzatmanın anlamı olmaz

Borçlar kanunun 60'ıncı maddesi (eski kanuna gore) yenı kanuna gore 72 maddesi) olayla ilgili zaman aşım surelerını içeren madde kesin rapordan bahseder kesin rapor bir yıldan önce alınamayacağı için bir yıl sure vardır.

Sayın timaf oran konusunda sınırlama yoktur konusunda hemfikiriz.ortapedi sakatlığı konusunda 1 yıl tedavi sürecini beklemeye gerek yoktur.bu konuda şirketimizde sonuclanmış ve sonuclanmaya yakın dosyalarımız mevcuttur.

psikiyatri konusunda zaten evet 1 yıl ıbaresını bızde bıldırdık

tazminat hakkınız var (ölüm veya cismani zarar sonucu tazminat, maddi ve manevi, bakıcı giderleri vb.). eğer karşı taraftan şikayetçi iseniz emin olun her türlü tazminat hakkınız var, rapor oranına ve sigorta şirketlerinin söylediklerine aldanmayın ve hemen bir avukatla anlaşıp tazminat hakkınızın peşine düşün.

herkeze yardım ları için teşekürler mahkeme işlemlerini başlattım bundan sonra bekleyeceğiz
mahkeme mi bizi rapor için hastaneye yollayacak

ne kadar sürede sonuçlanır tahminen arkadaşlar

07.12.2014 trafik kazası yaptık eşimim c2 boyunda iki adet kırık gözüküyor ama psiakriden rapor almadım hala eşim arabadan korkuyor ve mahkeme hala sürüyor ne zaman sonuçlanır sizce

Üst Alt