Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yakınıma vekalet vermek için notere para ödemek normal mi?

Bilgi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Postaneden parayı çekebilmek için yakınıma vekalet vereceğim. Bunun için 60-70 tl istiyorlar.

Bunu biliyorum. Ama bu durumda notere göndermeleri, oradan buradan para istemeleri ve kesmeleri çok kötü öyleyse. Zaten 250 tl veriyorlar. Bana kalmayacak herhalde aylıktan, bu gidişle :)

Öyleymiş, ama geç kalmışız biraz. Parayı geri gönderecekler almazsak. Daha sonrakileri postaneden getireceklermiş. Yani konuta teslimmiş. Baştan bilemedik.
Teşekkürler

Notere vekalet için gidene kadar postaneye gidip parayı alın. Sonrakileri de eve getirirler.

Vekalet için de ya notere gitmelisiniz, ya da eve çağırmalısınız ki, ayrıca yol parası falan da vermeniz gerekecek.

Yürüyemiyorum maalesef :) Yakınlarıma da vermiyorlar parayı vekalet olmadan. Ayrıca toplu ödeme olacakmış altı aylık. Bir kısmını vericez artık yapacak bir şey yok.

ya bilgi arkadasım noter senden para alması neden bu kadar tuafına gıttı engellısın dıye hayat beleş olmayacak yapmayın bukadarda suraya konu acmanı bıle kınadım sana dıyecek kelımem yok..

effe, tuhafıma gitmedi, daha önceden forumda böyle bir şeyler okumuştum. Ama sağlık kurulu raporu alırken istenen ufak tefek paralardan bahsediyoırmuş. Ben de haksız yere para ödememek için sormak zorunda kaldım, yoksa sonradan sinir olurdum.

Neyse ki altı aylık toplu ödenecek aylıklar, yoksa bu tür şeylere ödenen ücretlerle beleş yaşayacaktım yine anlayacağın, senin dediğinin tersi.

Üst Alt