Ya arkadaslar bana cok komik geliyo bir engellinin yapacakları işler denince ilk akla neden tabak canak incik boncuk vs..... Işler gelirki neden biz mühendis öğretmen doktor hakim savcı .bilişimci gerisini siz ekleyın işte vs,,vs,, ben mesela devlet istihbarat gizli servisin de..kısacası (mit )te calışmak isterdım aslında devlet için bizler bulunmaz bir nimetiz alın bizi bebekken eğitin öğretin askeri karagah iletişim sorumluları gızlı belge sorumluları ..vs yapın bizim ne karıkız nede içki veya daha kötü işlerimiz yok zaten olamazda DEVLETİM İSTESİN ŞU DELİKTE 80 SENE CIKMAYACAKSIN SUNU YAPACAKSIN DESE ANLIMI KIRIŞTIRIRSAM NAMERDİM olmuyo böyle terör sitelerini kapata kapata bir hall oldum ilk başlarda dedımkı sende vatana borcunu böyle öde ama anladım ki ne terörür biter nede engelilere yapılan haksızlıklar nede önyargılar ama gelde bunu anlat inanın öyle bir bilgisayar biliyorumki istesem milyon dolarlar kazanırım ama yapamam haram yıyen ates yer ve o atesde birgün beni yer simdi soruyorum size tabak çanak boyamak incik boncuk yapmak yakışıyomu bize?????
Böyle düşünen insanlara acıyorum doğrusu
BU VESILEYLE PC DE SORUNlar yasıyan bilmek istedıyı herhan bır seyde cekınmeden danışa bılırler ENGELLİ ARKADASLARIN BIR NEBZEDE OLSA YARDIMIM DOKUNURSA ne mutlu bana MAİL:MSNmurhan10@ hotmail.com herkese saygılar
Böyle düşünen insanlara acıyorum doğrusu
BU VESILEYLE PC DE SORUNlar yasıyan bilmek istedıyı herhan bır seyde cekınmeden danışa bılırler ENGELLİ ARKADASLARIN BIR NEBZEDE OLSA YARDIMIM DOKUNURSA ne mutlu bana MAİL:MSNmurhan10@ hotmail.com herkese saygılar