Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yan etkileri sebebiyle psikiyatrik ilaçları kullanmasam rapor almamda sorun olur mu?

dwr

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.
iş yerinden sinir stres yoğunluğu aşırı fazla
bu yüzden kaç kere psikiyatriye gitmek istedim fakat verdiği ilaçlar uykuya neden oluyor diye duydum
bu ilaçları kullanırsam iş yerinde uykuya yenik düşerim diye korkuyorum.
zaten bu dönemde işçi çıkarmak için fırsat kolluyorlar.
diyeceğim o ki psikiyatri işim gereği bu ilaçları kullanmasam yineden oran verir mi?

Verir kardes ben benim 9 yildir psikatri raporum var hic ilac almadim kullanmayi da sevmiyorum rapor oranim ayni 100de55

İlaçsız idare edebiliyorsan gayet iyisindir o zaman neyin oranı bu ??

@RAMAZN kardeşim bende formda gezerken psikiyatrinin verdiği ilaçları kullanmadığı için rapor oranını düşürdüler diye duydum.
mantık olarak bakılırsa çok dikkat gerektiren işim gereği o ilaçları kullanırsam resmen işten yetersiz verimlilikten işten çıkartılabilirim.
inşallah kullanmamak rapor oranını düşürmez.

@sokrates
gayet iyi olmak hepimizin temennisi ama bu ortamda kör topal idare ettirebiliyorsan buna gayet iyi denmez zorunluluk denir.

bu vücudu bitkin halsiz hale sokan ilaçları kullandığında işler daha mükemmel bir konuma geleceğine inanabiliyor musunuz?

sadece teşhis konsun belki ilerleyen zamanda iyileşme olur. eğer reçetede bu ilaçlar çıkarsa bir daha branşımda iş bulmak çok zor olur.
psikiyatri de teşhis almak öyle kolay bir mesele değil bu geniş çaplı düşünülmesi gereken konudur.

Üst Alt