Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlış iğne sonucu babannemin sol bacağı sakatlandı. Dava açacağız..? [Hukuk]

hemofili

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Merhaba sevgili arkadaşlar öncelikle bana bu konuda yardım edecek arkadaşlara çok teşekkür ederim...konu şu... Benim baba annem hastanede yatarken yanlış igne sonucu siyatik sinir sisteminde hasar meydana geldi ve kadın 78 yaşından sonra sol bacagından sakat kaldı ve şuanda zor basabiliyor ve %52 engelli raporu aldı.tüm iyi niyetimizle hastaneye defalarca gittik.bir tedavisi yokmu dedik fakat doktoru bundan sonra topal olarak yaşıyacaksın dedi biz bu söze çok üzüldük. Ve şuan dava açma sürecine giricez bana bu konuda nasıl bir süreç izlemem gerektigini açıklayacak arkadaşlarımın msj bekliyorum örnek dilekçe varsa bana yardımcı olun lütfen...ilginiz için şimdiden tşk..........

Çok geçmiş olsun. Kesinlikle iyi bir avukata danışın. Kendi başınıza takip ederseniz hak kaybınız olabilir... Olası tazminattan pay alır avukat, şu an da cebinizden bir para çıkmaz... (avukatın tazminattan yüzde kaç alacağı sıkı parazlığa tabidir)

merhabalar kendim avukat olarak şunu belirtmeliyim ki tedavinin ya da iğnenin yanlış olması gerekiyor. uygun tedavi sonucunda beklenmeyen durum vuku bulmuşsa tazminat alınamaz.
sürekli bu şekilde tazminat davaları ile ilgilendiğimiz için doktorlara bilinçsizce açılan davaların çoğunu maalesef vatandaşın kaybettiğini söyleyebilirim. Öncelikle meydana gelen zararın neden oluştuğunun tespiti gereklidir.

sayın tryy nın fikrine bir avukat olarak aynen katılıyorum. ayrıca malesef bu gıbı durumlaeda bilirkişilik yapacak olan da yıne doktorlar olduğu ıcın işin o kısmında da bir sıkıntı var malesef. ama olaydan emınsenız ve hata barızse kesınlıkle davanızı acınız.

geçmiş olsun. babannenizde enjeksiyon sonrası ortaya çıkan durumun değerlendirilmesi gerekir. tedavinizin özel hastane, kamu ve üniversite hastanesinde yapılmasında usul yönünden ve soruşturma izinleri yönünden farklılıklar vardır. tabiki zamanaşımı süreleride farklı olacaktır. bir şikayet ve sonrası ceza süreci , daha sonra bu dosyadaki raporla hukuk mahkemesinde dava açmak daha mantıklı, ancak kamu hastanelerindeki usul biraz daha farklı. bunun sışında ortaya çıkan bu durumun komplikasyon olduğunu varsaysak bile, komplikasyon yönetiminde sorun olabilir. bu konudaki hukuki sürecinizde teknik destek almanızı tavsiye ederim.

öncelikle cvplarınız için çok teşekkür ederim.olay aynen şu şekilde vuku buluyor dedem hastahanede yatıyor babaannemde yanında refakatçi hemşire iğne getiriyor dedem ben iğne olmak istemiyorum diyor ve hemşire babaanneminde agrıları olduğu için bu iğneyi ona yapıyor ve kadının bacagı anında kasıyor.ve şimdi perişan. Korkuyoruz dava açmaya acaba ters dönermi diyerek.kesinlikle biz eminiz yani babaanneme uygun bir tedavi uygulanmıyordu.şuan avukat tutmak istiyoruz bir kaç avukatla görüştük bakalım hayırlısı.

Aynı durum benım basıma da geldı arkadaslar.25 aralıktan bu yana bu sıkıntıyı cekıyorum cok sukur felc kalmadım ama agrılarım ınanılmaz..Hastane düne kadar tedavımı ustlenmıstı kı onuda sıkayet ettım saglık bakanlıgına ondan sonra ılgılendıler.Fakat tedavım devam edıyor ancak benım ıyılestıgımı ve artık masraflarımı karsılamayacagımı belırttı.Zaten hasta bır ınsanım mıde kanserı gecmısım bagısıklık yetmezlıgım tıroıd yetmezlıgım var zar zor hayatımı surduruyorum.bır de ustune bu ıgne vakasıcektıgım agrıların tarıfı yok..ılk zamanlar morfınle gecırıyorlardı o derece dusunun artık.yENı evlıyım hayatım berbat oldu tup bebek tedavısı goruyorduk kullandıgım ılaclardan bıraktık harcadıgım paranın haddı hesabı yok ve artık para da bıttı.Ve sımdı hastanede bana artık yardımcı olmayacagım dıyor..soyleyın bana ne yapayım kıme dert yanayım ıgneyı vuran hemsırede halen orada...ne onerırsınız

dava actinizmi

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt