Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlış psikiyatrik teşhis konduğunu düşünüyorum..?

Konular
28
Reaksiyonlar
2
Ben takip edilme, karartılar görme, insanlara karşı güvensizlik gibi problemlerden dolayı doktora gittim. Bu problemlerim 6 aydır var. İlk başta depresyon dendi şimdi doktorum duygu durum bozukluğu diyor fakat ben bu hastalığa uyduğumu düşünmüyorum. Sizlerin görüşünü öğrenmek istiyorum.

şikayetlerini yaz teşşizini koyayım

Benim bir bipolar arkadaşım olmuştu hastanede yatarken. Ben mani dönemi yaşamadım ve hiç aşırılıklarım yok doktor neye dayanarak bunu dedi ki?

Evet doktor hanım psikotik belirtiler var diyordu. Peki illa geçirecek miyim bu manik atağı? Yanlış bir teşhis olamaz mı?

bu şekilde böyle burdan teşhis mi konur be kardeşim doktorun söyledigine inanmıyorsun burda kim ne derse onamı inanacaksın

son derece yanlış burada hastalığı ile şudur budur demek en guzeli doktora yönlendirmektir geçmiş olsun

Belirtiler panik atağa da benziyor gibi :confused:

Sleep

Karisik ankisiktiye defresif bozukluk kullandigim ilac xanax1mg sereguel norodol bu ney oluyor rica etsem cevaplarmisiniz

Bende korku yok hayal gorme guvensilik var birde beyni. Plan icinde

Yoo korku yok bende biseler olacakndiyede yok supecilik givensizlik kendime zarar ver me var di

Üst Alt