Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlış teşhis koyan sağlık kurulunun kararına itiraz hakkı..?

emrah8686

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
diyabet hastasıyım işkurdan devlet hastanesine sevkedildim ( http://www.engelliler.biz/forum/sag...i-ozurlu-raporu-alabiliyor-mu.html#post275321 ) ilk kaydım olacaktı işkura doktorum tip2 teşhisi koydu dolayısıyla kurulda %20 işgörmez raporu verecek benim tip1 şeker hastası olduğumdan dolayı tekrar kurula gönderilme şansım yada itiraz hakkım varmı bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

----------

ayrıca aslkerlikten muaf oldum 2sene saygılarımla

----------

ayrıca benim kan tahlilimi yaptıklarında şekerim 487 çıktı gönderildiğim kbb fizik nuroloji pskiatri genel cerrahi göz sağlam raporu yazdılar sadece dahiliye diabetus militus2 %20 yazdı şuanda iş kura gönderilecek kurul raprunun sonucunu bekliyorum

Raporu elden almaya çalış yoksa baya bi zaman geçiyor bende elden almıştım yoksa arasında 1 kilometre yoktu iş kurla hastahanenin ama 15 güne gidiyordu gerisini sen düşün.

İl sağlık müdürlüğüne gidip, verilen rapora itiraz edecek ve hakem hastanesine sevkinizi isteyeceksiniz.

Üst Alt