Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlış teşhis sistemden kaldırılabilir mi?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben atipik psikoz teşhisi almıştım fakat hayal görme ses duyma gibi şikayetlerim yoktu sadece hayattan zevk almıyordum xeplion iğne tedavisi yapıldı ama ben iğneyi bıraktım ve şuan gayet iyiyim yani doktor yanlış teşhis koymuş sormak istediğim bu tanıyı nasıl kaldırabilirim ayrıca xeplion vücuttan atılma süresi ne kadardır? yan etkileri ne zaman geçer? bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

"yan etkileri ne zaman geçer? " diye sorduğunuza göre halen iğne etkisini gösteriyor demektir. Durduk yerede 2 şikayete atipik psikoz teşhisi konulmaz. Neden kendi kafanıza göre bıraktınız? Bu tür rahatsızlıklarda tedavi başında tedaviyi reddetme çok yaygındır. Farzedelim sağlıklısınız bunu nasıl ispatlayacaksınız?
Bipolar hastası olarak 3 kere ilaç bıraktım her seferinde daha beter halde doktora gittim. Keşke doktorunuzla planlı hareket etseydiniz.

dreamfail ben bıraktıktan sonra doktora söyledim yanlış teşhis koymuş olabileceğini söyledi o yüzden sordum şuan şehir dışındayım doktorun yanına gidemiyorum o yüzden sordum ayrıca doktor hastaneye yattıktan 10 gün içinde silinmezse ki silmedik 4 ay geçti yani doktor ben silemem dedi ben ise farklı bir şekilde siliniyormu onu merak ettim

Üst Alt