Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlış teşhis yüzünden kızım 1.5 yıl gereksiz yere işitme cihazı kullandı!?

evininannesi

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
şaşırmıs durumdayım kızım boşuna 1.5 yıl işitme cihazı cıktı sonunda normal işitenler gibi duyduğu anlaşıldı o kadar vijdan azabı çekiyorumkı zorla taktırdım her cıkardığında taktım dil gelişimini etkilemiş midir yada pisikilojik olarak cihazını takayım mı dedi:(ğimde iyileştim diyor allah kahretsın bu yanlış teshis koyanları ailecek manevi olarak yıkıldık

kime güvenelim şasırdık artık cocugum duydugu halde 40 50 db işitme kaybı var doğustan denildi ve taktık artık bır sey demiyorum

bende bir anneyim seni anlıyorum vicdan azabı çekmen çok doğal ve normal ama sen bilerek ve isteyerek kızına bir şeyi zorlamadın onun sağlığı için taktırdın bunun için vicdan azabı duyma artık bir ohhh YARABBİM ŞÜKÜRLER olsun de hatalı bir kulak işitme testi olmuş olabilir sonuçta kişinin verdiği tepkiye göre testler yapılıyor kızın duyması artık normal ise içini ferah tut ve ona devamlı gülümseyerek evet kızım artık iyileştin demelisin geçen bu süreçte aileler yıpranıyor ve üzülüyor kızının yaşının bilmiyorum ama konuşmasına aksi bir durum yol açmamıştır diye düşünüyorum şükürler olsun ki arkadaşım kızın sağlığı iyi

Merhaba çok geçmiş olsun.
Farklı bir doktora götürdünüz mü?
Sadece 1-2 kişiye güvenerek hareket etmeyin :(
Daha çok küçük olduğu için psikoloji olarak bilemiyorum ama düzgün şekilde ifade ederseniz iyi olur.

40 50 db isitme kaybina kucuk bebek icinilla cihaz tak diyen odyolog utansin:mad:o kadar kayipla 10 metreden hemen hemen eksiksize yakin duyuyordur. siz bebekle yakindan konusacakken allahin eziyeti cihazi satip para kazanmaya bakan kan emiciler odyolog kisvesiyle iste saglikci oluyor.

evininannesi

Çok üzücü bir durum. Hem kızınız hem sizler nasıl da yorulmuşsunuzdur bu süreçte. Ne denebilir ki! İnşallah kalıcı bir hasara yol açmamıştır. Gelmiş geçmiş olsun...

birde osmangazı universitede yapıldı bu bera testı benım bazı şüphelerim oldu 9eylul universite hastanesinde de yapıldı tum gereklı testler biz sok olduk yanı duyan cocuga bosuna cıhaz verdiler cook sevındık ama bır yanımız buruk

evet hepsinde yanıt aynı cıktı ve normal iştme o kadar yerde yaptıkkı sonuç aynı duyuyor dava acsak kazanır mıyız ama adlı sureçte var cocugumun ruh halını dusunuyorum

olur oyle vakalar. enerjinizi buyuk ihtimal sonucsuz kalacak davalara harcamaktansa cocugunuzla ilgilenmenizin daha dogru olacagini dusunuyorum.
universite hastanelerinde ukala intornlerle fazla bisey beklemeyin,
bide dua edinki isitme kaybiniz artmasin,

hayır artma gibi durum yok hiç işitme kaybı olmamış cocugum

cocuğum duyuyor duyan cocuga işitme kaybı var denıldı cıhaz verildi 1.5 yıl taktık bosuna hıç işitme kaybı olmamasına ragmen

Üst Alt