Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlış yazılan mezuniyet tarihinin düzeltilmesi başvurusu..?

aliihsan38

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Ben 2014 EKPSS ye internetten başvurdum. Ama orada mezuniyet tarihi 15.06.1995 olarak gözüküyor. doğrusu 09.06.1995 bunu düzeltmek için ösym ye referans numarası alarak genel amaçlı dilekçe ve onaysız diploma örneği göndermiştim. Daha sonra onaysız diploma örneğinin kabul olmayacağını öğrendim ve onaylı diploma örneği ile beraber yeniden eski referans numarasını kullanarak yeni dilekçe gönderdim. Acaba yeni referans numarası almadan gönderdiğim bu dilekçe kabul edilirmi yoksa yeni bir referans numarasımı almalıydım bu sorun olurmu. Bilgilerinize ihtiyacım var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ÖSYM yi telefonla arayarak durumunu sorabilirsin.
444 6796 (OSYM) (Çağrı Merkezi)

Senin gönderin orya ulaşmış mı? onu sor.
Hatta TC numaranla bilgilerinin güncelliğinide takip edebilirsin.

Dilekçeyi bugün postaya verdim. ptt nin verdiği posta takip dekontu ile takip edeceğim

Postan ÖSYM ye ulaştıktan 2 3 gün sonra ara TC numaranı ver ve bilgilerinin güncellenip güncellenmediğini sor sana bilgi vereceklerdir.

Ösym merkezini aradım. Dilekçen işleme alındığında başvuru yaptığın ekranda düzeltilmiş halini görürsün dedi

Üst Alt