Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlışlıkla Clonex içtim, etkilerinden kurtulamıyorum!?

chauche

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
merhaba perşembe aksamı kardeşımın clonex adlı ilacini yanlısıkla ictim kendı ilacım sanarak fakat bu ılacın iletın bır turlu kurtulamadım 20 saaatir uyudum kalkttıktan sonra 4-5 saat ayakta kalıp tekrar uyudum sarhoş gibi ortalıkla dolaşıyorum konuşmam bozuldu peltek peltek konusuyorum yürüyüşüm degişti ne yapsam bu illetten kurtulamadım 2 gun oldu neredeyse bu meretten nasıl kurtulabılırm arkadaşlar

korkutmak gibi olmasında doktor bana bırakamazsın demişti

Ahmet T

dostum bagımlı degılımki bırakayım sadece yanlısıkla 1 defa ıctım bunun etkılerınden nasıl kurtulabılırm onu ogrenmek istiyorum

bırakmak istiyorsan eğer azaltarak belki bırakabilir sin

su asitli içecekler kahve ilacın ağırlığınıı alıyor bende

chauche

Bana özel mesaj yollamışsın ama mesaj kutun dolu 8 senedir günlük 600 mg clonex(leponex) kullanıyorum. @Ahmet T nin yazdığı gibi yap Sürekli litrelerce bol su iç veya maden suyu iç. İdrar yoluyla sürekli dışarı atınca etkileri hafifler. Ilık duş almak da iyi gelir.Geçmiş olsun.

Bir kaç gün içinde düzelirsin. Telaş yapma.
Dışarı çık dolaş biraz iyi gelir.

Üst Alt