Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yapay kalp ameliyatı oldum. Çok iyiyim.

rigobert36

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Yapay kalp ameliyatı oldum.Yoğunbakımdan yazıyorum.bomba gibiyim.çekinceleri olanlara tavsiye ederim.

çanta şeklinde bir kalp ne güzel bende kalp akciğer nakli bekliyorum ama Türkiye'de olmuyor...Yabancı ülkelerdede çok az sayıda yapılıyor bu nakil iyi olan hastalar var mı bunu da hiç bilmiyorum

deneme aşamasında değil mi o, nerede-nasıl yaptırabildiniz? Yapay kalp dediğiniz tamamen mekanik bir sistem mi, Normal nakiller dahi çok zor, yan etki falan... yan etkileri var mı..

rigobert36 geçmiş olsun kardeşim çok sevindim adına takip ediyordum seni ara ra 11.ci ayın 14 ünde girmiştin en son nakil bekliyorum yazmıştın. kalp bulunamadı ve yapay kalp takıldı anladığım kadarıyla ? hayırlı olsun umarım gerçek kalp de bulunur bizlerde benzer hastalıklardayız Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

dostempati benim bildiğim Türkiyede 2 -3 senedir yapılıyor. kalp nakli bekleyip kalp bulunamayınca ve kalp durumu kötüleşince kalp çıkarılıyor ve yapay kalp takılıyor. kolay bi ameliyat değil ama başarı ile yapan yerler mevcut araştırsanız googlede çıkacaktır :)

Kalp nakli bekleyen ve artık bekleyebilecek durumu kalmayanlara yapay kalp nakli ülkemizde uzun süredir yapılıyor. Bu arada nakil için uygun kalp bulunursa gerçek nakil yapılıyor. Hem hastaya zaman kazandırmış oluyorsunuz, hem de nakile kadar geçen sürede hastanın sağlığına olumlu katkıda bulunuyorsunuz.

Yüksek ihtisas hastanesinde başarılı kalp ve akciğer nakline şahitim.sonuna kadar güvenebilirsin.

Kalp çıkarılmıyor.kalbe pompoa takılıtor.jendi kalbin yerinde çalışıtor

rigobert36

sadece akciğer nakli yapılıyor oda çok az ikisi bir arada olmuyor tanıdığım biri vardı onu yurtdışına hannovere göndermişlerdi kalp akciğer nakli için onunda durumu pek iyi değil memnun değil yani ama kalp nakli çok kolay yapılıyor artık çünkü kalp nakli olupta iyi olan tanıdığım hasta çok geçmiş olsun size

rigobert36 o zamaan sana yapay kalp parçası takılmış tamamen yapay kalp takılmamış . hayırlı olsun geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle. :)

Gecmiş olsun Allah tüm hastaların yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Üst Alt