Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yapı kredi bankası engelli istihdamı mülakatına girenler oldu mu?

RollRoice

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
işkurdan yapı kredi bankası için msj geldi ve işkuru aradım mülakat yapılacakmış acaba mülakatta ne gibi sorular sorarlar yardımcı olursanız sevinirim tşkler.

mülakata giderken önce giyimine,saçına,sakalına dikkat et sana exel, world biliyormusun ,ehliyetin varmı ,aklından geçen maaş miktarı,yapa bilecegin işler bu tarz sorular sorurlar yanlız dikkat et mülakata birkaç kişiyi aynı anda çagırıyorlar eleme yapılıyor mülakatı yapan kişiyi konuşmalarınla hal ve hareketlerinle etkilemen çok önemli hadi başarılar bende yapı kredi özürlü kadrosundayım 1.5 yıl oldu gireli muhtemelen ofis destek görevlisi olrak işe alırlar yapacagın işlerse getir götür işi zor bi iş deyil anlıycagın .

anlaşılan senın operas yon yönetmenin vicdanlı çıkmış yada müdürün başka yerlerde çalışan arkadaşlara sordunmu ne yapıyorsun diye

abdullah2727;
bence yanlış bir yorum

Garanti bankasının engelli istihdamı sınavına gireceğim.Ne tür sorular soruluyor deneyimi veya bilgisi olan varmı??????

özçiçek öncelikle kendinizi akıcı bir dille ifade etmeniz lazim bende yeni mülakata girdim ve kazandim allahin izniyle iş başi yapacağim özellikle sizin iletişiminizle konuşmaniza bakıyorlar

rahat olun kendinizi güzel ifade edin sizi kızdırmak içinde ellerinden geleni yapiyorlar bilerek tepki verip vermeyeceğinizi durumun üstesinden gelemediğinize bakiyorlar beni 50 dakika mülakata sokmuşlardi

hayirlisi olur işallah sizin için

teşekkürler Norman hayırlı olsun işiniz sizin demi banka işi?
;malesef mülakat değildi,sınav yapıldı .Genel kültür 60 soru ve 30 dakika;genel yetenek 60 soru ve 15 dakika süre verilmişti.Sadece soruları okumaya dahi bu süre yeterli değildi.Sorular kolay ama dikkat ve hızlı düşüp cevap vermeyi gerektiriyordu.Bakalım sonucu bekleyip göreceğiz...

bizede sinav yapildi yarim saat 50 soru 45 dakkada birber mülakat evet banka şimdide 21 günlük egitim için istanbula gidiyorum işallah senin içinde hayirli olur

norman ve özçiçek bu bankalar ilan mı verdı verdıyse nerde ya da basvurular hala devm edıyomu yardımcı olursanız sevınırım

ben FEV (FİZİKSEL ENGELLİLER VAKFI) aracılığıyla gittim sınava...

bu bankalar ne mezunu alıyor bilgisi olan var mı?

en az önlisans mezunu istiyorlar işkurdan ben seçildim sinava girdim mülakati geçtim şimdide cennet bahçesi gibi bir yerde egtimdeyim ....allah herkese nasip etsin

norman krdeşim tebrik ederim Allah gönlüne göre versin işallah bende lisenin bitmesine daha 25 kredim var :(

norman hayırlı olsun arkadaşım rabbim daim etsin inş bizde bi işe girebiliriz işsizlik cok zor

yanlış bilgi vermeyin lisa mezunu alan bankalarda var özürlü kadrosuna

Abdullah merhaba,
Hala yapikredi bankasinda calismaya devam ediyormusun.Benide mulakata cagirdilar.Senden bildi almak istiyorum kurum hakkinda.

Üst Alt