Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaptığınız tercihlerde yaşadığınız şehir dışında hangi şehrin gelmesini istersiniz?

Başta izmir olmak üzere Ege, akdeniz de olan iller.

İstanbul olsun isterdim,anlaşabildiğim insanların çoğu orda ama istanbul'da yaşamak maddi,manevi olarak çok zor tayin aldırma şansımı hesaba katarak tercih ettim aslında :)

İzmir'liyim esasen ama şu an ikametgahım Ankara olduğu için tüm tercihlerimi sadece Ankara'dan yaptım..

aslında arkadaşlar, bazı engelli arkadaşların yaşadığı il dışında işe girip çalışması imkansız. Yani ailesi olmadan başka bir ile taşınması imkansız. bu kişilere 30 çeşit il seç deseler de bunlar sadece yaşadığı ili seçmek durumundalar bu kişilere bence ayrıcalık öncelik vs tanınmalıdır. fiziksel engeli olmayan heryere seyahat edebilen engelli ile hareket güçlüğü çeken ulaşım araçlarını kullanamayan arkadaşlar bir olmamalı.

NETBUS ben onlardan biriyim mesela. Burdan Adana bir saat ama oraya bile gidemem. Bu yüzden göreve başlamadan tayin veren kurumları araştırıp ona göre tercih yaptım. Ama dediğiniz gibi ufak bir ayrıcalık fena olmazdı :) ama sadece tayin avantajımız var işte hepimizin.

İstanbul u yaşam koşulları zor olması nedeni ile pek kimse tercih etmez. Tayin olasılığı mümkün olan kurumlardan olmak koşulu ile İstanbul u tercih etmeniz, atanma olasılığınızı arttırabilir, bol şanslar.

Kocaeli dışında Sakarya,Düzce,Yalova,Bursa,İzmir oluyor gibi ankete göre tabi.Bekleyip göreceğim.

Valla ben çoğunu Eskişehir yazdım. Bir de batı güney ve ege bölgesinden tercihleri yazdım. Umarım ege gelir çok seviyorum o bölgeyi. :)

Üst Alt