Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaptığınız tercihlerde yaşadığınız şehir dışında hangi şehrin gelmesini istersiniz?
İstanbul olsun isterdim,anlaşabildiğim insanların çoğu orda ama istanbul'da yaşamak maddi,manevi olarak çok zor tayin aldırma şansımı hesaba katarak tercih ettim aslında
aslında arkadaşlar, bazı engelli arkadaşların yaşadığı il dışında işe girip çalışması imkansız. Yani ailesi olmadan başka bir ile taşınması imkansız. bu kişilere 30 çeşit il seç deseler de bunlar sadece yaşadığı ili seçmek durumundalar bu kişilere bence ayrıcalık öncelik vs tanınmalıdır. fiziksel engeli olmayan heryere seyahat edebilen engelli ile hareket güçlüğü çeken ulaşım araçlarını kullanamayan arkadaşlar bir olmamalı.
NETBUS ben onlardan biriyim mesela. Burdan Adana bir saat ama oraya bile gidemem. Bu yüzden göreve başlamadan tayin veren kurumları araştırıp ona göre tercih yaptım. Ama dediğiniz gibi ufak bir ayrıcalık fena olmazdı ama sadece tayin avantajımız var işte hepimizin.
İstanbul u yaşam koşulları zor olması nedeni ile pek kimse tercih etmez. Tayin olasılığı mümkün olan kurumlardan olmak koşulu ile İstanbul u tercih etmeniz, atanma olasılığınızı arttırabilir, bol şanslar.