Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yardım durumu "devam ediyor" yazıyor. Aylığım bağlanmış mı?

mehmetkokcu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
bir kaç hafta önce engelli aylığına başvuru da bulundum, daha sonra e devlet'den kontrol ettiğim de yardım durumu "devam ediyor" şeklinde yazıyor bu bağlandı demek mi oluyor ?

Son olarak %80 engelliyim engelli aylığı dışında başka ne gibi yardımlar alabilirim ?

@mehmetkokcu
baglanmıs demek oluyo.engellı kimlik kartı çıkarabilin.elektrık indirminden faydalanabilin.bulundugnuz yerdekı beledıye su ındırmı uygukuyosa ondan faydalanabılın

Bide agır engelli raporda yazıyorsa evde bakım maası da baglanabılır

besyo0419
ağır engellının yerını tam bagımlı aldı ebm için.

Bir şey daha sormak istiyorum, ben kronik astım hastasıyım çalıştığım zamanlar ilaçlarımı devlet karşılıyordu. Şimdi engelli maaşı bağlandığına göre yeşil kartlı oldum doğru mudur ? Bu şekilde yine ilaçlarımı devlet karşılayacak mı yoksa para ile mi almam gerekecek ?

Ödeme Hazır yazıyor ptt kart ile çekebilir miyim?

Merhabalar,
T.c. kimlik numaramın son sayısı 8 olduğundan dolayı ayın 8'inde yatıyor diye biliyorum fakat e-devlet'ten baktım ödeme hazır yazıyor ben bugün ptt'ye gitsem kartımla ücreti çekebilir miyim yoksa ayın 8'ini mi beklemem gerekiyor ?

mehmetkokcu
Odeme gunlerinden once hesaba gecmiyor hocam sadece paranin hazir oldugunu belirtiyor odene gunu olan ayin 8.de hesaba gecer cekersin parayi

Üst Alt