Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yardım için vakıfa dilekçe verdik 2022 maaşımı kestiler!

ist01

Üye
Konular
43
Reaksiyonlar
26
2022 maasimi kestiler 10 yildir aldigim maasi kestiler ben sanki cok zenginim yardim icin dilekce verdim maasimin kesildini ogrendim bu nasil bir devlet nasil vicdan adres değişikligi yapmisim ee yeniden işlem yapacaklarmis arastirma filan hani eski maas alanlar arastirilmicakti hani ne oldu kestiler maasimi allah belalarini versin sanki cok zengini ben simdi aç açıkta kaldim allah bunlari beter etsin...

bu nasıl bir vijdandır arkadaş. artık şu foruma korkarak giriyorum her gün birilerinin maaşı kesiliyor mağdur bırakılıyor. fikret bey sakin olun işlemleriniz yeniden yapılacaksa bekleyin eskisi gibi uzun sürmüyor 1 ay içinde sonuçlanıyor. umarım yeniden maaşınız bağlanır. Allah yardımcınız olsun. bu arada bimere durumunuzu anlatan bir yazı gönderin

30 yasimdi beni ağlatilar beni maf ettiler ben napcam simdi ağlayarak eve geldim yaziklar oslun bunlara

Fikret, öncelikle sakin ol ablacım... Lütfen kendini kahretme...

Şu sorularıma cevap verebilir misin ablacım?

1. Adres değişikliğini ne zaman yaptın?
2. Adres değişikliğini ilçe içinde mi, il dışında mı yaptın? Yani yeni adresin daha önceki adresinin bulunduğu ilçede mi yoksa başka ilçede mi? Yoksa başka ile mi taşındın?
3. Daha önceki adresinin baglı olduğu Vakıfla yeni adresinin baglı olduğu Vakıf farklı mı, aynı mı?
4. Aylığının kesildiğini söyleyen Vakıf yeni adresinin olduğu yerde mi aski adresinin olduğu yerde mi?
5. aylığının kesildiğini söyleyen vakıf ne yapabileceğin konusunda bir öneri sundu mu sana?

Bunları sırasıyla cevaplarsan sevinirim ablam.

son sorum da şu: hanede kaç kişi kalıyorsunuz? hanede kalanların gelirleri ne kadar?

abla simdi benim baci borclarim vardi ben 5 yil adresisz yasadim hacizlikdi durumum sonra ben adres beyani verdim sonra bimerden dilecek yazdim durumum kötü borcum var filan 10 gün sonra beni aradilar evi dedikleri adresim suan oturdum yerde gözükmediği kütüğüm oldugu yerde gozuktugu sonra ben bulundum ilçe vakifa gittim oradaki bayan dilekcem oldugunu soledi sonra pc kontrol etti evraklarim baska bir vakifa gitmiş memleketim kütük bulundugu ilceye sonra memur bayan orada dosyalarin transferini yapacagini soledi bir iki işlem yapti karsi taraf cevap vermiyor dedi sanırsam dosyalarin oldugu vakif mesai dişi dedi bana 3 gün sonra tekrar gelmemi soledi bende 3 gün sonra vakifa gittim dedim buradaki bayan bir gorevli bana 3 gün sonra gelmemi soledi dedim dier masadaki memur ben bakayim işlerinize dedi tc no istedi verdim sonra maas kesilmiş dedi nezaman dedim 2 gün önce dedi sonra yanimda bulundurdugum raporla tekrar yazdi cizdi bana dedi tekrar işlemler baslıcaksın gelir testi filan soledi 130 lira kişi basi dusen gelir dedi evdeki hane sayisini soledi sonra eve gelecekler dedi uygun gorulurse haziranda alirsin dedi sonuc maaş kesildi 10 yildir aldim maas gitti ben sanki çok zenginim aç acıkta kaldım abla maf ettiler beni dk başı agliom bize ettikleri revami bu evde 4 kişi yaşıyoz annem ben kiz kerdeşim birde onun oğlu annem dul maasi alior kiz kardesim calişmiyor gelirimiz annemin maasi birde bnm 3 aylikti baska gelir yok ne mal ne mulk hiç bişey yok elimizde üstüne hacizlik borcluyuz

1. Adres değişikliğini ne zaman yaptın? 15 gün önce
2. daha önce adresim yoktu adres beyan ettim
3. bağlı oldugum kütük gitmiş dosyalar adres olmaduğı için
4. Ayeni adresimdeki vakif söledi kesildiğini
5. yeni işlem başlattı kabul olursa haziranda devam eder dedi mass

Ablam bu yeni yönetmeliğin nasıl bir facia olduğunu nasıl bir rezalet olduğunu daha yayınlanır yayınlanmaz hep soyledim. Halen de soylemeye devam edeceğim.
yeni yönetmelik şöyle diyor: [FONT=tahoma]Aylık almakta iken ikametgâhını başka Vakfın görev alanına girecek şekilde değiştirenlerin aylığı durdurulur.

Senin de adres değişikliğin başka vakfın alanında olacak şekilde değişmiş görünüyor sonuçta.
Bu durumda yeni ikametgahının olduğu yerdeki Vakfa başvuracaksın. Ki anlattıgına göre başvurmuşsun.
Muhtaçlığın araştırılacak tekrar.
Sosyal incelemen yapılacak.
Muhtaç bulunduğun takdirde maaşın baglanacak.
memurlar dogru soylemiş sana.

Şimdi şu sorumu cevaplar mısın? Hanede kaç kişi kalıyorsunuz? Hepsinin geliri ne kadar? hanede kim varsa gelirlerini yaz bana. sakıncası yoksa. Buna göre muhtaçlığını gözden geçirelim bir...[/FONT]

abla hanede 4 kişiyiz annem ben ablam ablamin oglu ablam calişmiyor sigorta yok annem dul maas aliyor baska gelir yok hiç bir mal yok annemin maasi 750 lira civari bukadar ev kira evde bakım aylığı yok ordan burdna yardımla geciniyoz

Ablam bu durumda maaş baglanamz sana. Hanede 4 kişi varsa ve annen 750 lira dul aylıgı alıyorsa sana maaş baglamazlar... Kişi başına düşen aylık gelir 119,62 liranın altında olmalı. Bu sınırı geçior.

Ablan eşinden aldığı nafaka vs var mı?

anneni hane dışına aldırmanız mumkun mu? Başka haneye ikametgahını taşısanız annenizin?

yil 2013 türkiye afrada yaşasam daha iyidi

adres değiştirdim 2022 maas kesildi tekrar işlemlere basladik hastaney gittik engelli sağlık kurulu rapor çıkarmak icin 5 ay sonrasina randevu verdi bu nasil bir sistemdir maaşlari kesilenler tekrar işlemlere başlaması geçiktiriliyor hastaneler 2022 maas için rapor almaya gelenleri 5 ay sonraya atiyor bu kurma düzen nedir hastanelere talimatmi gitti yoksa ?

ben afrikaya irtica edecem bu ülkedne hayir yok bize artik.......

valla kardeşim bizimkide kesilmiş daha geçen sene çok uğraştım bağlatmıştım bu sene geri kesilmiş.bu vakıfamı geçmiş her neyse iğneden ipliğe araştırıyolar herşeyi şimdi.bizde tekrardan başvurduk evrakları yeniden verdik.bekliyoz bakalım yeniden inceleme yapcaklarmış gelsinler incelesinler ney inceliyceklerse artık 2 aydır beklemedeyiz martdan bu yana

bela okuma ist01 arkadaşım sen öyle diyosun ya ben nedeyim mart dönem maaşını almamaıza tam 4 gün vardı benim maaşıda kesi verdiler aynı sana söyledikleri gibi adres değişkliği yapmışım güya halbuki öyle birşey yok sadece sen gibi yardım almak için dilekçe verdidim hepsi o tekrardan hastahaneye sevk ettiler önceki raporumun süresiz olmasına rağmen yapacak birşey yok bende tekrardan dedikleri gii hastahaneye gittim raporumu aldım yine süresiz verdiler raporumu ve %97 oranını verdiler bir yandanda iğiki olmuş dedim çok güzel bir oranda rapor almış oldum her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek :eek::eek:

hı birde raporum geldikten sonra kabul etmediler neymiş evde emekli ve sigortalı çalışan varmış emeki olan babam sigortalı çalışan abim ve ne babamın nede abimin sigortasından faydalanmadığıma rağmen işleme bile almadılar sizlerin de bilgisi olsun hanenizde sigortalı veya emekli biri var ise önce o kişilerin nufus kayıtlarını taşıyın başka bir adrese öyle müracaat edin aksi takdirde boşuna zaman kaybetmiş olursunuz benden söylemesi

KaRe Babam Emekli Heran Benimde Maaşım Kesilebilir.. Babamın Adresini Nasıl Taşıyabiliriz,Taşıdıktan Sonra Bir Sorun Olurmu Yani Sosyal İnceleme Sırasında Anlarlarmı? Bilgilendirirsen Sevinirim Kardeşim.

Üst Alt