Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yardıma ihtiyacım var. Sandalyemle binebileceğim bir motor lazım

bedensel.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Adim serdar ist oturuyorum bedensel engelliyimm konyada yaptirmak istedigimm bir araba var ama maddi durumum ksitli alamiyorumm.
Beni anliyicaginizi umuyorumm yalanla dolanla isim olmaz cokk madur kaldigimm icinn bunu yaziorumm normal de utanirdim ama caresizlikk annem babam ellerinde yeterli miktarda para olmadigi icinn alamioruz.
Kapimm herkese aciktir dedigimm gibi yalanla isim yok lutfenn ayiplamassanizz ve yardim etmek isteyenlere maddi durumu iyi olanlara ulastirir saniz bu mesaji cok sevinicem herseye acigimm numarami vericem cep:535 621 46 76 burda ulasa bilirsiniz herseyi ordan konusa bilirizz.saygilarr

ne arabası ve neye ihtiyacın var tam açıklarsan.?

Konya selcukluda ozelbi firma araba yapior bi nevi motorbisiklet ama tekerlekli sandalyeyle bine biliyorsunn akulu arabayla yada akulu arabamm var su an benimm tekerlekleri bitii sarj cihazi bozukk biyere tam olarak gidemiorum ama o olursa ustunde gidebilirimm..

Üst Alt