Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yardıma muhtaç bebek için mama gönderebilecekler..?

HOŞCAKAL

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
4
arkdaşlar slm belki ilk paylaşım oluyor yardım isteme hakkında sitemizde baba engelli raporu var. anne ev hanımı baba sigortalı işte çalışıyor evleri bodrum kat anne bebeği erken dünyaya geldi bebek kövüzde kaldı bir müdded taburcu oldu anne sütü yok . mama ile besleniyor baba belediyeye sosyal yardımlaşmaya başvurdu bir defa yardım yapıldı başka olmadı sigortalısın diye yardım olmuyor fazla.... doktor raporlu mama vermiyor bebeğe çünkü bebeğin sindirim sitemı yada hasta bebek değil sağlıklı olduğu için raporlu mama çıkmadı ben elimde geldiğince yardım ettım yönlendirdim ... bu bebeğe yardım edecek arkdaşlar var mı sadece mama yardımı istiyorlar mama alıp kargo ile gönderilecek isteyen olursa mama adı kargo adersi vereceğiz yardıma muhtaçlar gönüllü arkadaşlar bana yazıp kargo adresi vericem mama yolayabilirsiniz

özelden adres ve mama adı yazarmısınız.

bana yaz kardeş mama adı ve adres
yada bana ıban numaranı ver ben sana yatarıyam daha iyi olur cünkü sen mamayı daha hızlı alırsın ok

[FONT=sans-serif]özelden adres ve mama adı yazarmısınız, çevremde yardımcı olacak kişilere de ulaşabilirim[/FONT]

2 paket belirtilen markalı mama bu gün itibariyle e bebek sitesinden siparişi verilmiş ve kargoya teslim edilmiştir.
Aracı olan arkadaşa teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla.

oneday
-Biz teşekkür ediyoruz. Kalbi, Gönlü, Yüreği Güzel Kardeşlerime Selamlar olsun

Özelden adres ve mama adı LÜTFEN..

mrb. mama için aileye tekrar yardımcı olacak arkadaşlar var mı bebek 5 aylık oldu henüz ek gıda alamıyor prematüre bebek... yardımcı olacak arkadaşlar tekrar destek verebilirler.. herkese hayırlı ramazanlar

Mrb. mama için aileye tekrar yardımcı olacak arkadaşlar var mı bebek 6,5 aylık oldu henüz ek gıda alamıyor prematüre bebek... yardımcı olacak arkadaşlar tekrar destek verebilirler.. herkese hayırlı CUMALAR

başlattığım bu forumda aşağıda adı geçen tüm yardım sever üyelere teker teker teşekkür ediyorum her biri bebeğin ihtiyacını karşıladı birlikte destek verdiğimiz bebek 1 yaşında sağlıklı gayet .. herkesten allah razı olsun hakkınızı helal edin selametle kalın

sevgili arkadaşlar konu güncel

bu ailemize bebek maması bez yada ramazan erzakı yapmak isteyen arkadaşlar varsa bu ramazan ayı hatrına bu ailemize yardımda bulunabilirler

HOŞCAKAL Bana ıbn numarası yollaya bilirseniz karınca kararınca bir miktar size göndersem siz oradan temin etseniz daha hızlı olmaz mı?

HOŞCAKAL

arkadaşım konu nasıl güncel olur geçen yılda bebekti bu yılda anlamadım ben kıt anlayışlıyım sanırım eğer varsa yapılacak bişey yaparız ancak iyi niyet sömürüsü arttığı içn bu zamanda kime nasıl güveneceğiz onuda bilmiyoruz kusura bakmayın

bebek 31 ocak doğmuş prematüre şuan 1 yaş 3 aylıkmış prematüre bebekler erken doğan bebeklerdir gelişim geriliği mevcut gastroenteroloji sindirim sistemi bozukluğu var yemek yıyemıyor sadece mama içiyor bu bebekler yaşıtlarını yakalamak için ıkı yıl geçmesi gerekir lütfen prematüre bebek hakkında bir araştırma yapabilir misiniz
sevdass

Üst Alt