Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yardımcı Hizmetlerin Valilik oluru ile memur olarak çalışması..?

bayram

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar meb'te yardımcı hizmetler sınıfında görev yapmaktayım, Yardımcı Hizmetlerin Valilik oluru İle Memur Rolü alması mümkünmüş şimdi çalıştığım kurumda zaten masa başı iş yapıyorum valilik oluru alırsam memurun tüm haklarından yararkanabilirmiyim maaş yıllık izin vs vs ? bilen arkadaşlarım bana yardımcı olabilirmi ?

Öyle bir şey yok bayram bey. "Yardımcı hizmetli" diye bir kadro da yok. Sadece "Hizmetli" kadrosu var. Masa başı hizmetli işi yapmak, yardımcı hizmetli anlamına geliyor diye bir şey de yok. Ancak görevde yükselme sınavları ile unvanını değiştirebilirsin. Normalde zaten memurun tüm haklarından hizmetliler de yararlanıyor. Sadece az buçuk maaş farkı var. Başka bir değişiklik yok ki.

Ben YH olarak atandım kadrom hizmetli Valilik Oluru denen şey İl Milli Eğitim Müdürünün onayı ile üst yazı şeklinde memur eksiği olan bölümde memur olarak çalışmaktır. Ben bu şekilde görevlendirme ile memurluk yapıyorum ama maaşım vs hizmetli kadrosu üzerinden. yıllık izin falanda ztn memurlarla aynı onun için görevlendirme almaya gerek yokki o haklarda bi kaybımız yok .

atom_bombası

herkes hizmetli der ama doğru olan yardımcı hizmetler sınıfıdır. kurumda memur ihtiyacı varsa kaymakamlık veya valilik oluru ile yapılabilir tabi ama geçici bir süreliğine olur bu. Valilik oluru alınırsa ücrette fark olur diye biliyorum.

memurlar sınıflara ayrılmıştır yardımcı hizmetler sınıftır temizlikçisi(hizmetli yada hademe) çaycısı kazancısı hepsi yhs dir öğretmenler eğitim öğretim sınıfına dahildir memur ise gih sınıfıdır yanı hizmetli sınıf değil YHS içinde kadrodur bilmem anlatabildimmi

Aynen Yardımcı Hizmetler demek ( Hizmetli, Kazancı, Çaycı, Güvenlik ) oluyor tabi çoğunlukla Hizmetli..

Bende hizmetli kadrosundayım ama; kaymakamlığın büro işlerinde çalışabilir onayı ile okuldaki memur görevindeyim. Ancak maaş ve diğer konularda bi değişiklik yok

bende yardımcı hizmetler sınıfındayım okulda memurluk yapıyorum ama valilikten memurluk oluru alınmadı.

Üst Alt