Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yarıda bıraktığımız rapor alma işlemlerini nasıl tamamlarız?

aleco1903

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
herkese iyi forumlar arkadaşlar hakem hastanedeki rapor çıkarma işlemlerimiz temmuz sonunda durdu hastanın sağlık problemleri yüzünden şimdi yeniden kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz sıfırdan mı başlarız kaldığımız yerden mi devam edecez varsa bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim

benim bildiğim kadarı ile kaldığınız yerden itibaremn devam edeceksiniz ama size en iyi bilgisi hakem hastane verir hakem hastanenin sağlık kurulunu arayarak sormanız en mantıklı olur aradaki süre uzamış belki yeniden başlamanız istenebilir.

Teşekkürler bilgisayar sistemlerine giriyor mu girmiyor mu bu önemli kayıtlıysa devam eder diye düşünmekteyim bakalım

hayır sizin başvuru yaptığınız kurul toplanmış ve bitmiştir sanırım baştan müracat edeceksiniz

Hakem hastane peki gidilmezse nasıl işlem gerçekleşir ilk rapor mu devam eder yoksa gidilmesi mecbur mu ilk alınan raporun 1 senesi kaldı çünkü?

işlem gerçekleşmez eski rapor devam

bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilrse kendimce önemli bir konu

arkadaşlar lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin yarın son günü çünkü.
herkese iyi akşamlar 2014 haziran ayında almış olduğumuz rapor 2016 haziran ayında bitmek üzeredeir fakat biz bu rapors itiraz ettik ve işlemler başlatıldı rapor istediğimz oranda değildi çünkü itiraz işleminden sonra 1. olarak kaynarcad da olan marmara hastanesine gitiik ve ordaki rapor 96 olarak çıktı aradı il sağlık hakem hastanemizin göztepe merdivenköy polikiliniği olduğunu söyledi ordaki işlemler yeni bitii temmuz ayınds başladığımız halde doktorlar izindeydi vb şuan atüm işlemler tamam fakat belgeyi heyete vermedim bekledğim orandan daha düşük çıkıcak çünkü.
ilk aldığım rapor mu sayılmaya devam edecek mi ve haziran ayında bu rapor bitiiğinde istediğim hastaneden gene rapor çıkartabilirmiyim yoksa gene 3 işlemli hastanelerden geçerek mi raporu alıca. yardım ederseniz sevinirim

Banada öyle olmuştu ilk raporu %32 verdiler erken emeklilikten faydanamazsın vergi indirimin dediler.. bende bir başka hastaneye gittim %45 aldım ankara genel sağlık kurumuna gitti %40 ile geldi ve bu hafta emekli oldum çok şükür :D

bilgisayar sistemlerine giriyor kayıtlıdır..cunku daha sız rapor işlemlerınızi heyete vermedınızkı..o yüzünden devam gec kalmayın ama...

Üst Alt