Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yarım bırakılan heyet raporu iptal edilir mi?

Antakya31

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Bir devlet hastanesinde heyet raporu almaya başladım tamamlanmadı daha şimdi bunu yarım bırakıp yada yırtıp atıp başka haataneden sıfırdan almaya başlayabilirmiyim?

Her ihtimale karşı,Sağlık kurulu sekreterliğinden işlemi iptal ettirin...

Son düzenleme:
Kendim rapor için hastaneye başvurup doktorları gezmeye başladım ancak nöroloji doktoru muayene etmeden sağlam yazınca ve saçma sapan cümleler kurunca tartıştım ve o doktor hakkında şikayetçi oldum. O sinir ile kurul kağıdını yırttım. Sonrasında bana iletilen 6 ay sonra yeniden başvurabileceğim yönünde idi. Aynen öyle yaptım hiç bir sorun yaşamadan heyet işlemlerini hallettim. Zaten bu zaman zarfında öğrendimki o doktor FETÖ den açığa alınmış.

Poliklinikleri dolastiktan sonra saglik kuruluna vermemiz gereken raporu vermedigimizde hicbirsey olmaz.yani istediginiz zaman istediginiz hastanede tekrar islemleri baslatabilirsiniz.onemli olan saglik kuruluna ilgili raporu vermemek

Üst Alt