Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yarın Başbakan engellilerle ilgili ne açıklayacak acaba

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Bekir Bozdağ yarın Başbakan engellilerle ilgili bir açıklama yapıcak dedi acaba ne ile ilgili çok merak ettim bilgisi olan varmı arkadaşlar

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından biraz önce yaptığı basın toplantısında yarın Başbakan Binali Yıldırım'ın Engelli vatandaşlarla ilgili bir müjdesinin olduğunu ifade etti...

müjdenin içeriği ne peki. Maddi mi manevi mi? Ötv indirimi ile ilgiliyse beni ilgilendiren bir durum değil...

inşallah 2022 aylıkları her ay ödenmeye başlayacak derler. Tek ilgimi çeken konu bu çünkü:)

%45 liklerin maaslarinida %70 esitleselr keske..kimbilir ne palavra aciklayacaklar.

ÖTV sınırının kaldırıldığını açıklayacak bence.

Umarım ekpss üçüncü tercihleri için müjde verir atanalım da artık

Bence çıka çıka balon çıkacak.Hava kaçınca bişey kalmayan.

engelli maaşlarının artmasını bekliyoruz d

Ben daha giremedim ekpss ye atama istiyosunuz biliyorum keşke diyorum sınavı bile kaldırsalar engellilere bide faizsiz kredi verseler engellilere ne güzel olur

Başbakanımız tarafından yarın,Engellilerin tayini hakkında açıklama yapılacak.

Başbakanımız tarafından yarın,Engellilerin tayini hakkında açıklama yapılacak.

Tahmini ne yönde bir açıklama olur.

Engellilerin bir Facebook hesabındaki habere göre aralık ayı içerisindeki yapılacak yeni bir atama ile ilgili.

Bana göre engellilerin alabileceği araçlar için bir sınırlama getirilmesi söz konusuydu fakat, Meclis’te yapılan bir oylama ile bu sınırlama 70.000 den 90.000 e çıkarılmış onunla ilgili.

engelli tayinleri ile ilgili olduğu söyleniyor müjdenin.

inşallah ne ötv ile ilgilidir ne de tayinle ilgili. Bu konular değildir inşallah. Çünkü bu konular çoğu engellinin umrunda değil. 3/5 kişi memur olmuş para cepte her ay tık diye maaş yatıyor, istedikçe daha fazlasını istiyor. Yine diğer 3/5 kişinin derdi binlerce liralık arabaları nasıl vergisiz alsak. Hükümet eğer bu kesimle ilgili müjde verirse yemin olsun 2019 da oy veren ellerim kırılsın.

Bence, Ankarada yapılan eylem, grev dikkate alındı. Çok büyük ihtimal 3.atama ile ilgili bi açıklama yapılıcak.

Ahaber engelli tayinleri ile ilgili olduğunu söyledi.

Sayın bakanımız, Jülide Hanımdan da 3. atama müjdesi geldi. 2500 kadro ile en geç Mart ayında atama yapılacağını twitter hesabından açıkladı. :) bu atamanın olmasında, Ankara eylem yapan, açlık grevi için toplanan ama Jülide hanımın" bana zaman verin 3.atama için elimden geleni yapıcam" demesiyle grevi iptal eden herkes abilerw ablalara çok teşekkür ederim herkes adına. Allah sizlerden razı olsun. Sözünü tutan sayın Jülide hanımada çok teşekkür ederiz:) LAZ61

Umutluadam

hocam öyle birşey yazmışsınki mecbur hissettim kendimi. bu nasıl kardeşlik? nasıl ki hepimizin engeli farklıysa sorunları da farklı. Ne yani ötv bekleyen adam gereksiz mi? veya bize her ay tık diye maaş yatıyor diye ölelim mi? sen kendi derdini dile getir yeter bence......

Başbakan Yıldırım Açıkladı: 2018'de 5 Bin Engelli Ataması Yapılacak, EKPSS Geçerlilik Süresi 4 Yıl Olacak

@dilmacvolkan yoksulluk başlayınca ve inandığın herkes arkasını dönüp gitmişse ve inandığın herşey yok sayılmışsa ne kardeşlik duygusu kalır ne başka bir duygu. Üniversite mezunuyum iki tane lisans bir tane ön lisans diplomam var. 26 yaşındayım iş vermiyorlar. Bide kalkmış utanmadan istihdam diyorlar. Nerde istihdam masallarda mı?

Fox haber her akşam bağırıyor bangır bangır işsizlik 10 milyondan fazla diye. Tuik rakamlarla oynamasını bilsin ancak. Engellilerin de hali ortada, iş veren iş veriyor işkurdan desteğini alıyor sözleşme süresi dolunca hop engelli kendini kapıda buluyor. Kpss ye girdim iki kere, hiçbir tercihim gelmedi. Sonra parası olan yüzbinlerce liralık otoları sırf engelli olduğu için vergisiz alacak ve bende buna sessiz kalacağım öylemi?

Batsın bu dünya ula isyanım kadere bıktım bu işsizlikten parasızlıktan cin et geçirecem şerefsizim batsın bu EKPSS ulan nerde iş yapamayacak adam varsa hepini işe aldılar bumu adalet kalkınma .....

Acıların çocuğu. Özelden dm atsana bana. ıstanbul da yaşıyorsan bi tanışalım kahve ısmarlim sana. Çok kanım kaynadı sana nedense :)

Üst Alt