Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yarın mahkemem var. Ama hangi salon olduğuna dair bilgim yok..?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
merhaba yarın benim davam var kartal adliyesinde tüketici haklarında ama bana gelen kağıtta hangi kat hangi msalon hiçbir şekilde bilgisi yok sadece duruşma günü ve saati yazıyor birde İstanbul Anadolu 1. Tüketici Mahkemesi diyor nasıl öğrenicem

E devlet de mahkeme dava dosya sorgulama bölümü var. Belki orada detaylı yazıyordur. E devlet şifreniz varsa oraya bakıp bi şansınızı deneyin.

bakıyorum ordada aynı yazıyor salon fila yazmiyor hangi blok vs nerden öğreneceğim acaba

arkadaşım salon falan yazmaz, [FONT=sans-serif]İstanbul Anadolu 1. Tüketici Mahkemesi duruşma salonunda olacak işte, katı, falan yazmaz, adliyelerin girişinde danışmalar vardır diğer bilgileri oradan öğrenebilirsiniz[/FONT]

bügün mahkemeye gittim hakim dediki sen kurumu değil kişyiy dava edcektin oranın sahibi fatırada yazan kişi ve dilekçen olmamış dedi baro ya git durumum yokde yardım etsinler dedide kimse yardım etmez ne yapmam gerek şuan biri yardım etsin

Ya bu ne bicim adalet😊

Vallah ya avukata birsey danismak bile 500 tl engelliye yaptiklari zorluklara bakin

Üst Alt