Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yarın mahkemem var. Hayırlısı bakalım...

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt yarın yaralama davasında mahkemem var karar çıkma olasılığı yüksek belki yine tutuklanırım belli olmaz burdan hakkı olan varsa helallik istiom dünya hali belki bi daha görüşemeyiz ey forumdaşlar

Allah yardımcın olsun... İnşallah güzel haberlerinizi alırız...

malesef güzel haberlerim yok öldürmeye teşebbüsden yani adamı yaralamaktan 6 yıl 11 ay ceza 2 kere hakaretten 1.200 tl para cezası yedim kadını yaralamaktansa berat ettim dışardan verdi cezayı yargıtaya itiraz edicem 20 ay yatmışlığım var bu ceza onaylanırsa yaklaşık 2 yıl daha yatmam gerekecek daha kötüsüde olabilirdi 10 yıl ve üstü cezada gelebilirdi neyse olacağı varmış inşallah allah başka bela vermez bana

Allah ın dediği olur. Allah kolaylık versin, bizim şer gördüklerimizde hayır olabilir, en doğrusunu Allah bilir.. Tevekkül-sabır-duayı elden bırakmamak lazım....

Geçmiş olsun.
Olay neydi, merak ettim açıkcası ?

allah sabir versin basari. engelli raporunu sunmadinmi mahkemede. ise yaradi belki.

shukufe;

evt mahkemeden bugün duruşma tutanağını aldım orda açıklamalı yazıo önce müebbet vermişler sonra öldürmeye teşebbüsden 12 yıla indirmişler sonra raporun etkisi olmuş 1/6 oranında indirim yapmışlar ve 8 yıl 4 ay vermişler sonra iyi haldende indirmişler 1/6 oranında yine 6 yıl 11 ay yapmışlar en son bide hakarettende ayrıca 2 kere 1. 1240 tl 2. 1240 tl adli para cezası vermişler yani toplamı 2480tl yapıo hakaret cezasını ertelemiş 5 yıl sonra başka suç olmazsa silincekmiş bizim baro avukatı temyize gönderdi bugün bakalım nolcak yargıtayda bu olay

Mami Junior;

öldürmeye teşebbüs ve hakaret davası olay karışık daha önce yazmıştım açtığım konulara bakarak bulabilirsin arkadaş

ahh be başarı değdi mi o çok sevdiğin kadriye için... Allah yardımcın olsun kardeşim...

ne bileyim kanunların böyle olduğunu işimiz düşmeişti hiç mahkemeye falan o kadın beni kandırdı onun yüzünden yidim bu cezayı daha öncedende yatmışlığım var onaylanırsa bu ceza 2 yıl daha yatmam gerekcek galiba bakalım bi sonucunu görelim bi hele

Üst Alt